Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bordo institucija.
SARAJEVO JE BILO I OSTAT CE UVJEK BORDO .
ovaj melunovic pravi Sandzos ja kluba majko mila na sta spade
HANDZA JE VAMA ULIVA 2 PA SE P.U.S.I.T.E.
Za sve one koji se kladjenjem bave iz hobija obavezno neka se prijave http://bet-tips.cogia.net Virtual bet - gubite samo vrijeme, ali ne i novac profesionalci su isto tako dobrodosli ako imaju slobodnog vremena :)
ne prosipajte se ljudi iz klixa ovo melunovicu nije prvi go za sarajevo dao je jedan u zenici
Sad mi je malo lakše duši. Seljo izgubio u Banja Luci. Klan Osim nije izgleda imao love opet potkupiti suce.
VOLIM TE SARAJEVO..... SAMPIONEEEEEEEEEEEE
ovo melunovicu nije prvi vec drugi go,dao ga je i celiku...
Onaj sAMAR nOSIM postaje sve veće čudovište. Frajer isti DŽABA HAT iz filma "Ratovi Zvijezda". P.S. Manijaci,zasad ste primili od Borca 2 komada(i to vam drugi zavali Vule) a do kraja utakmice vam želim da primite i petardu.Crkni Osime.
ljoze nam gubi 2:0
Neutralan sam, ali gledajući utakmicu na tv morao sdam s gađenjem povraćati gledajući kako lopovi kradu Rudara i pomažu Sarajevu. Pomislio sam da protiv Rudara igra Željezničar (samo njemu onako štele). U.serem se na ovakvo suđenje, više neću gledati nogomet. Prelazim na šah ili ribolov.
Pitarcica tacno dva minibusa za Svrakino..
Glup si djecko, a smisao za humor ti je ravan nuli.
DIJAMANT VAM NA PRODAJU.KAZU NE SJAJI 90 MINUTA NEG SAMO PONEKAD BLJESNE.BRUSILI GA S OBZIROM NA PORIJEKLO NIJE SE DAO IZBRUSIT SAD GA DAJU U POLA CJENE.
Razlika između naših pobjeda i ovih izdajnika sa Grbavice je u tome što mi naše protivnike razvalimo (3 gola plus još jedno 4-5 1000% šansi), tako da su to sve zaslužene pobjede...... Što se tiče ove današnje nisam ponosan na nju, jer su Rudaru poništena 2 gola koja su čista, ali kada se uzme sve u obzir onda bi REALAN rezultat glasio 7:2 za velikana FKS.... Ono što mi je posebno drago jeste činjenica da smo jači nego jesenas (Džakmić, Todorović, Melunović, Haurdić-pojačanja za 10 u ovoj "ligi"), tako da kada se ovaj tim uigra upotpunosti bićemo pravo jaki, još da u ovoj ligi kvalitet ekipe donosi titule, ona ne bi došle u pitanje..... Sve u svemu ČESTITKE na zasluženoj pobjedi BORDO-BIJELIH DIVOVA.....
Pogledao sam prvo poluvrijeme jer sam igrao keca na Sarajevo, prvih 20 minuta Rudar vise nego ravnopravan, u 11. minuti mrtvi zicer i lik fula jer pokusava biti nesebican i dodaje loptu umjesto da puca. U 16. minuti ponisten regularan gol Rudara radi nepostojeceg ofsajda. Vrlo je indikativno to sto se u ovom smijesnom navijackom clanku taj sporni 16. minut uopste ne spominje. Nakon toga Sarajevo preuzima i odradjuje ih sa dva brza gola nakon cega se igra gostiju raspala, ali ko zna kako bi bilo da je Rudar poveo 0:1.