Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog divljanja škripara, NS kaznio FK Sarajevo. Kakva je ovo stoka u NS. Neko nadležan još kaže da građanima BIH na sportskoj manifestaciji ne mogu garantovati sigurnost. Pa gdje je sad taj ministar sigurnosti.
Suspendujes im jednu tribinu, oni fino odu na drugu, bravo! Ovo se godinama vuce, tako da nije cudno sto se fasisticko divljanje i prekidanje utakmica ne kaznjava ili se kaznjava manje nego paljenje baklji. NFSBIH MAFIJA!
Ko jos ide na gostujuce utakmice kukuruz lige Oooooooooooo Sarajevo je sampion oooooooooo Mene bi bilo stid otici na utakmicu kukuruz lige
najveće smeće od kluba u državi koja ima najgori ns u svijetu.
Navijam za Želju, ali u ovom slučaju naprijed Sarajevo razbij Lišticu.
Tko god misli da na istu tribinu trebaju horde i škripari nije normalan. Bolje ovako, bar neće nereda biti.
@kennym A je li tebi normalno da zbog nereda navijača, kažnava se tribina, a ti isti navijači se ne kažnjavaju već im se obezbjeđuje druga tribina😁😁😁😁. Šta Sarajevo ima sa utakmicom Široki- Zrinski, osim što se pokušava destabilizovati FK Sarajevo.
nista i njima zabraniti dolazak zbog "renoviranja tribine" pa nek se savez raspravlja
@cocacolazero oni svakako ne dolaze.pichke su to
Stvarno su ovi škripari svijet za sebe , ne vide dalje od svoje škripe .. Pećinski ljudi .. zatvoreni Al su zato u trgovini slobodni i otvoreni pravo , tuše svoju robu po Bih i Sarajvu ko ludi ..
A gdje će ovi Singapurćani gledati ?
Sramota!
Precizno i jasno su napisani zakoni, tako i za našu fudbalsku ligu, ko ne poštuje zakone treba biti kažnjen, jer u protivnom će se sve manje zakon poštovati što vodi u totalni nered i haos. Zakon bi trebao biti jednak za sve. Dok god se zakoni i pravila ne budu poštovali stanje u sportu i društvu nam se neće promjeniti, ostati će isto ili će se samo još pogoršati.
pa ne razumijete ljudi..to su vam evropske vrijednosti kako ne svatate...cuj ne mogu garantovat sigurnist a zamislite da neko kaze da ne noze garantovat sigurnist u Sarajevu pa razapeli bi ga i iz Sarajeva i da ne prucam iz hercegovine..kako je sarajevo nesigurno kako nish dobro dosli hrvati itd....
Daj ne pametujte,normalno da će smjestiti svoje navijače na istočnu ako je sjeverna zatvorena....šta bi trebali otvoriti istočnu za gostujuće navijače a da domaćih navijača ne bude....sve jedan klub bi isto napravio šta i ŠB
@Ero79 Pročitaj članak, pa se zapitaj da li si glup ... a onda još jednom pročitaj pa probaj skontati koliko si glup ... a nakon svega toga se izbriši sa interneta, barem na mjesec dana.
Koji ce klinac u toj vukojebini po tim selima samo neko moze stracati