Selektor Grčke na pres konferenciji
3
Santos: Poštujemo BiH, ali se ne bojimo
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo kako je meni drago gledati ove komentare ovih primitivaca Srba, jer svaki njihov komentar samo mi potvrdjuje koji su to primitivci...
Pa turci su vas i grke 400g oblikovali pa zato i jeste braca svi ste isti po izgledu...esam upravu?
Samo smisljate gluposti,de im se derite pod prozorima hotela da ne spavaju te i ti sad,mozete li pokazat malo ljudskosti i karaktera? Morate li pokazat koji ste papci?
Dragi prijatelji reprezentacije BiH, dugo sam živio u Grčkoj i dobro znam njihove običaje. Ukoliko nas Grci budu provocirali, dovoljno je da im okrenemo širom otvoreni dlan desne ruke kao da pokazujemo ''give me five''. To na grčkom običaju znači kao da ste osobu kojoj ste to pokazali poslali u ''pet p.m.''. To se smatra nekom vrstom najgore uvrede za svakog Grka. Tako da znate i da ih možete počastiti.
SA KOJIM PASOŠEM IDES NA MORE PAPANCINO JEDNA,KOJA TI JE LICNA KARTA, TO SE ZAPITAJ IMAS SVOJ ENTITET ZA KOJI SAMO VI ZNATE,KAD TE NEKO PITA ODAKLE SI STA KAZES,DA SI IZ RS-A A KAD PITAJU GDJE JE TO STA KAZES ONDA?
@BiH Ahaha,ma nemoj... :P Znači mi Srbi bi trebali navijati za tu nakaradnu,vještačku i bijednu tvorevinu BiH,koju jedino vi B.a.l.i.j.e smatrate svojom državom?!Vi se pravite kao da je cijela BiH samo vaša i k.u.r.č.i.t.e se , a realno vam pripada najmanje teritorije od sva 3 naroda... :D Na stadionima pjevate ''Srbe na vrbe'' i druge nacističke pjesme,i očekujete da mi navijamo za vas?! NIKAD,A MOŽDA NI TAD! Mi smo Srbi,imamo svoju Republiku Srpsku,vezani smo za svoju maticu Srbiju!Sa vama NEMAMO NIŠTA,I NIKAD NEĆEMO PRIHVATITI BIH KAO SVOJU DRŽAVU,UVIJEK ĆEMO RADITI NA NJENOM UNIŠTENJU,KAO I VAŠEG I K.U.R.V.A.T.S.K.O.G NARODA,ZAPAMTITE TO! U.M.R.I.T.E B.A.L.I.J.E I K.U.R.V.A.T.I!
Podrska pravoslavnoj braci.....srecno Heleni.
BiH i Hrvatska sutra k.a.r.aj.u smrdljive ortodoxe
Svi vi koji živite u Bosni i Hercegovini imate otvorena vrata da odete iz nje kad god poželite ukoliko vam ne valja. Pustite šuplju da vam država nije BiH, nego Republika Srpska. Bez obzira šta vi govorili, ta ista RS je dio BiH. To je isto da Vojvođanin kaže da je iz Vojvodine a ne iz Srbije, ili Dalmatinac da je iz Dalmacije, ne Hrvatske. Budite malo normalni, a ne toliko napaćeni, iskompleksirani, nacionalisti i puni želje da nekog provocitate. Što uopšte čitate vijesti bosanskohercegovačkih portala onda? Samo koristite priliku za neke provokacije i neki govor mržnje misleći da ste pametni. Spustite se na zemlju, totalno ste nebitni.
Hej moji bijedni "SRBI" iz RS,ustvari, kakve RS, iz REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE, kako ste samo bijedni i lizete bale srbima a ustvari vi ste samo Pravoslavci koji zive u BiH,samo....stid vas je to priznati, ali nema veze,priznat cete sutra akoBogda ;)
Santose,kafu ćemo od tebe napraviti.Prnućeš u ŠIŠ!!!! AKO BOG DA.
Jesi u pravu si, samo tu je mala greska, nisu 400 nego 500 godina. Mi smo Turci pravoslavci !!! Turkistan do Tokya !!!!
Praviiii "MUDONJA" hjahahahaa ;D
Ad.min.ist.rat.oru se na.ye.be.m cij.ele fam.ilije mrt.ve samo da se ne ljuti :)
Aha... A sad haras po Kosovu... A kad se probudis skontaces da si samo sanjao...