Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neko ce ga ovde pocuclati pravo. pa ako uefa pusti ovu komediju onda mogu slobodno da ukinu fer play. cuj otkupio sam sebe. ha ha pa niko nije lud. svi znamo sta se desilo.
Ovo više nije normalno i moralno se ne podrazumijeva koliko se para plaća za jednog sportistu (ne samo fudbalera) i koliko su njima plaće. Klubovi gube definitivno svoj identitet i postaju igračke od vlasnika a na kraju ljudi budale kupuju godišnje za 100€ dresove i plaćaju velike pare za karte samo da bi Menadžeri i Igrači živili luksuzni život. Polako mi se gadi ovaj svijet kakv je
Fudbal je davno izgubio one cari od igre.Prije se je igralo za dusu i narod,a danas je ovo postalo samo biznis. Ja sam odrastao uz Romarija,Rivalda,Ronalda,Roberta Bađa i ostalih koji su prvenstveno igrali za sebe. Ovi tajkuni sjebase ovaj sport,nema vise drazi..
Pa i spomenuti igrači su zarađivali veliku lovu. U taj vakat je 1 milion bio kao danas 10. "Za raju" su igrali prije 50 godina.
jbga bilo je opet bolje prije ovih kineza i arapa, ne zna sutnut loptu, kupi klub i daje 200m za jednog igraca,,, hebo ovo
Neymar ne vrijedi tolike pare :(
Ne vrijedi on ali zarada koju će im donijeti budi siguran neće biti manja od te cifre...
5% od €222 Mln skoro €9 Mln
Zeza ih PDV 😂
Ko im je kriv sto su bili glupi pa prodavali prava na Neymara trecoj strani za kikiriki i davali njegovom ocu pravo da uzme vecinu para od transfera. Poslije ste kojekakvim tuzbama prema Barceloni, koje su svakako pale jer su bile neosnovane, izgubili i tu utakmicu koja vam je mogla donijeti neku zaradu.
Znate šta otac govori Neymaru? Tvoje je samo da igraš, sve sam ti u životu dao
ciganski klub barcelona