Pogrešan tajming
7

Sanchez izbrisao fotografije i video promocije modne linije nakon napada ljutih navijača

Piše: N. K.
Alexis Sanchez je danas na Twitteru promovisao svoju novu liniju odjeće, ali je sve izbrisao samo sat kasnije nakon brojnih kritika navijača Manchester Uniteda.

Sanchez, koji je propustio jučerašnji poraz Uniteda od Brihgtona (3:2) zbog povrede, postavio je video reklamu i četiri fotografije kako promoviše JJO, ali je izbrisao oba tvita nakon optužbi da je izabrao "pogrešan trenutak".

Nekadašnja zvijezda Arsenala je najplaćeniji igrač Premiershipa, a jedan nezadovoljni navijač je napisao da su "kupili modela za 500.000 sedmično".

Sanchez je pokrenuo svoju "Alexis" liniju i zajedno sa ženskim modelom pojavljuje se u videu u različitim odjevnim kombinacijama.

Reklamom dominiraju Sanchezovi trbušni mišići, a završavaju s motom "više snage, više zavođenja, više stavova, više uspjeha, više JJO".

Unitedov menadžer Jose Mourinho odbio je detaljno objasniti povredu rekavši da će sačuvati Sancheza protiv Brightona zbog "malih problema".

Govoreći za Unitedovu klupsku stranicu, Mourinho je dodao kako Sanchez ne bi trebao dugo biti odsutan s terena, ali da bi mogao propustiti utakmicu protiv Tottenhama narednog ponedjeljka.

"Stvarno ne znam. Sačekajmo rezultate nalaza, ali mislim da nije velika stvar. Mislim da će biti odsutan jednu ili dvije sedmice maksimalno", rekao je Mourinho.