Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neće ni grupu proći.
Pa ostavi Higuaina, trenerčino, a povedi Icardija. Higuain maši zicere u finalima i penale u raspucavanjima. To ti je ono, Messi mu napravio burek, i ovaj samo da ga smaže pa promaši usta i onda Messi kriv. Pele ni Maradona nisu na njegovom nivou. Moderni fudbal je najbolji fudbal historije, a najbolji igrač modernog fudbala je najbolji igrač historije. Naravno, ako se uopšte može i porediti. Messi se može porediti, i te kako.
@šta ima ba? Pa lik je pozvan, ako sam dobro čitao neki dan, da ne tražim link. Nakon toga je otpisan. Što ga je onda uopšte pozvao? Isto se desilo i sa Dybalom. Ko će igrati ako se Messi povrijedi, ako ne Dybala? Paulo nema mrlju.
meni on malo lici na vehabiju
I bez svjetskog prvenstva je najbolji ikada, sigurno. Ono kako je igrao proslo prvenstvo, kako je oslucio svaku utakcmiu i sam ekipu doveo do finala, za mene je isto kao i da ga je osvojio, jer fudbal je ekipski sport i nazalost nije mogao sam sve.
Ma samo neobjektivnim ljudima i hejterima Messi nije najbolji na svijetu. Meni je samo dovoljna sljedeća činjenica.. Messi igra na 25-30 metara od gola, vazda se vraća u vezni red, pa nekad na krilo, upošljava saigrače, razigrava, pasovi perverzija, pogotovo duge lopte, pa najbolji asistent, a uz to i najbolji strijelac ekipe i lige. Znači, multifunkcionalan igrač, koji zna doslovno sve. Svako ima svoje, ali zaista ne vidim kako bi Ronaldo bio bolji.. On je i bez SP-a najbolji ikad.