Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cekaj cekaj malo... znaci da je i on izasao sa terena spanjolci bi mogli izvesti loptu sa centra bez sudijskog zvizduka ???? ili je sudija doliki pakass da ce zviznuti pocetak ogre iako su ovi svi van terena... Ne prihvatam ovakva djelomicna pojasnjenja... ako se ko razumije u pravila fudbala neka objasni moje pitanje i time upotpuno klixov nepotpuno tekst
Da su svi bili vani i recimo duže od 2 minute, sudija se ne bi morao brinuti, da li je neko od portugalaca na španskoj polovici terena. Španci bi vjerovatno signalizirali da sudija svira i sa tim ide igra dalje. Ovako je morao čekati jer je ipak neko na terenu.
@Zmaj80 zasto " recimo " dvi minute? ima li definirano koliko minuta tacno? blizo si pojasnjenja ali to sa "recimo" opet nije potpuno... u bosni ih dista ima licence trenerske i sudijske ali vidim nema tacnog pojasnjenja pravila
Jeste bio intelegentan potez ali ne od strane Fontea, nego od jednog saigraca (ne vidim koji) koji mu je pokazao rukom da on ne izlazi jer je zadnji.
koja glupost jebbem vam majkkuu
vidi nihada jest popizdio! :)
Kakve gluposti se ovdje pisu. Procitajte pravila igre jos jednom.
E moj klixe i vi kasnite, kad sam ovo procitao.
vas sam se naježila. Stvarno je genijalno znati pravila igre od koje hljeb zarađuješ.
Ja procita sva sam se navlazila
@DANGUBIM što je babi milo, u snu joj se snilo.
Čudi me da sudija nije svirao penal kad su ovi skočili na Penalda.
vidi kako je Ramos ismijavao Ronalda na treningu :D https://www.youtube.com/watch?v=-fIkGdQW__k
Da je izišao ukinuli bi akcize ....
Ovo je kao kad drugi ghuze a ti gledas
slavio jeste,ali nije bio na kamari
I Klix se pretvara u klikbejt sajt
@Lady_D a zar nije tako vec odavno samo sto to oni malo pismenije rade od ostalih
ne na terenu nego na protivnickoj polovini terena, kad kopirate i pisete clanke bar ih napisite kako treba
stvarno genijalno nema šta ccc