Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Proud to be Bosnian :)
Vec zamisljam GUZATE Brazilke :P
Ko bi reko čuda da se dese Da Bosna Grke odnese Da ne mogu u Brazil doć Da ne mogu ni grupu G proć
Džeko 7 Zajednica srpskih opština 6
@Antipoturica cuj antipoturica pa da ti se nije prababa poturala pod Turke kako bi ti nasao jadan bio. Nemoj da se sekiras za ove poraze ipak ste vi vicesampioni u necemu odmah iza hitlera.
Dajte ba poturice smirite hormone . Hrvati idu u Brazil ali vi ne . Ostajete u tamnom vilajetu . To vam je sudbina . :))))
Ciro reko ti je Munib da mu posaljes Mikado cokolade...
Vidi što Srbi pokušavaju pokvariti atmosferu Bosanaca & Hercegovaca i Hrvata pred svjetsko prvenstvo. Ko ljubomorna djeca koja nisu pozvana da se igraju ahahahahah!
@RADOVAn svi sinoc koji su izgubili tugovali su samo jednom, samo u banja luci tugovalo se dva puta. nema veze radovane sto si sinoc gledao srbiju jer u ljeto 2014 ako budes zelio gledati messia, iniestu, kasiljasa neimara i ostale mocices ih gleati kako igraju protiv pjanica, dzeke misketa vede i ostalih, i to zajedno mozes gledati sa banetom, kolarovim, nastasicem, stankovicem i najboljim selektorom mihajlovicem Jesi cuo smrdovane, kupis kartu i svojim orlicima i u Brazil na tribine. Pa gledajte i naucite nesto o fudbalu.
boli ga briga, njega ljubi manekenka, a ko tebe??
HEBO VAS DZEKO CVOLJAVI I CMARCIC,,,GNJILO JE SAV OD CIREVA
cestitao bi hrvatima na pobjedi, ali jedan savjet: nemojte se puno dizati i folirati, ipak ste samo pobijedili jednu malu srbiju..
Dajte muslici prestanite se predstavljat kao Srbi ili Hrvati . Prozirni ste i jadni .
Wow ! jel to statistika bosnjackog instituta u sarajvu pokazuje ? hahahahahaha
Jest ono al BIH nema San Marino u skupini
ne nasladjujte se porazu srbije,na srpskim portalim 90 % komnentara su pozitivni,ovih drugih 10 % ukazuju na komentare na ovom portalu kako se širi mržnja srbima,ne dozvolite to,salvite pobedu bih a ne poraz srbije,polako se srbi iz rs okreću prem bih nemojte ovakvim komentarima samo dolivati vatru naulje i biti isti kao ovi što pale zastavepo banja luci
Драги пријатељи, немојте обазирати пажњу на ликове попут Радована. Нас је велики број у Бања Луци гледало утакмицу Босне против Грчке. Сви до реда смо навијали за Босну. Овај Радован је 100% неки клинац види му се по реченицама како их саставља и колико се разумије у порески систем у БиХ. Напријед Змајеви идемо у Бразил.