Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kuhari, ekonomi, cistacice, vi hocete zli socijalizam??? Nema toga frajeri u koljevci kapitalizma i robovlasnistva, nekad je rob u engleskoj placan hranom, danas rob dobija platu za koju ne moze da se nahrani. Ali bole vas racku, jedite demokratiju i gradjsnska prava, namazite je na kruh al onako tanko da duze traje.
@Shaci Uhhh, tako zlocasto i tako u sridu.
@Shaci ako nemaju kruha, nek jedu kolace
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
tako ti je buranijo. pored tebe prođe sančez frajer ode sjedit na klupi z 500.000 hiljada sedmicno a ti mu cisti govna. i onda svi ovi klupovi i igraci glume humanost odu fola u bolniciu posjetiti oboljele. ms mars u onu dtvsr
@homeriko Marketinsko licemjerje, nista drugo. Medjutim, obicnom covjeku je tesko objasniti cak i na primjeru profesionalnog keranja lopte, a kamoli na necem slozenijem.
Hahah imamo 3 sefa a ostali nemaju ni za zlatne kaske to je nama nasa borba dala da imamo demonkratiju
Fudbal je smece od sporta.
Kod nas oružari i ostalo osoblje na održavanju stadiona dobije 200 KM i počasti igrače kad malo sjednu.
Samo drzavna firma druze moj.
radite tri posla i bit ce vam super :)
Bi ga care taki sistem, placa po zakonu ima minimalac. A u Britaniji ako hoces ucit i napredovat sva su ti vrata otvorena.
Sto mi udarate minuse, istinu vam govorim. Poceo sam od nule pa sam napredovo a sad evo biram gdje cu na godisnji odmor. On se rodio u Britaniji i sve mu bilo na tacni ako radis poso koji se placa po trzisnoj cijeni onda nemoj kukat Nije ko u Bosni da se moras uclanit u stranku nego sve po strucnosti
Smradovi. S trecim prstom lijeve noge nekog napuhanog manekena u kopackama mogu osigurati zivote cijeloj logistici.
Zaradjuju oni, samo sto jr engleski standard medju najskupljim u svijetu ti je glavni problem