|

Samir Šarić se nakon tri operacije uspješno oporavlja

Samir Šarić se nakon tri operacije uspješno oporavlja
0
S
Piše: E. Isanović
27.2.2012. u 20:17
9
komentara
0

dijeljenja
Samir Šarić se nakon tri operacije uspješno oporavlja
Samir Šarić, nekadašnji nogometaš FK Sarajevo već nekoliko godina nastupa za norveški Sandefjord. Za Sarajevo-x.com napominje da se uspješno oporavlja od povrede križnih ligamenata koju je zadobio prije nešto više od godinu dana.
"Prošao sam tri operacije, sada naporno treniram i nadam se da ću se uskoro vratiti na teren. Ova povreda je usporila razvoj moje profesionalne karijere. Ipak, moram naglasiti da sam sretan ovdje. Drago mi je da sam prije pet godina, kada sam odlazio iz Sarajeva, izabrao baš Norvešku. Radi se o izvanredno uređenoj državi i zaista uživam sa porodicom", kaže Šarić.

Podvlači da je prije povrede imao ponuda drugih evropskih klubova, ali je odlučio ostati.

"Naučio sam jezik, stekao dosta prijatelja i u potpunosti se adaptirao na život u Norveškoj. Zbog svega nabrojanog želio sam ostati".

Šarić napominje da redovno prati igre Bordo tima.

"Znam sva dešavanja vezana za FK Sarajevo. U kontaktu sam sa dosta bivših saigrača. To je klub koji sam zavolio još kao dijete dok me otac vodio na utakmice. Taj klub mi je puno pomogao u životu i to se nikada ne zaboravlja. Vidim da ima dosta izmjena u odnosu na prošlu sezonu,ali mislim da je ekipa kvalitetna. Ja im želim puno sreće u nastavku", zaključio je Šarić.
Prijavi grešku


Komentari (9)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...