Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"dok prvoplasirani Borac "bježi" šest bodova" WTF kakvih 6 bodova!? Borac 17 Sarajevo 15
Aha ako je tako onda je OK. Izvinjavam se radi nepotrebnog komentara.
Realno momak po meni otkad nema Asmira Suljića najbolje igra, moze se uz njega i Travancic izdvojiti uz jos par momaka,ostalo truba ... Valjda ce nova pojacanja donijeti nesto novo,bolju igru.. :)
Vranjes ce biti sigurno medju 3 najbolja igraca Sarajevo. Zna li ko ima li pravo nastupa?
nez zašto pisete ikako vijesti o domacem fudbalu ? Siguran sam 99999% da ima bolji igraca po ulici sto igraju nego pola nasi nogometaša iz citave lige. Ovo je sramota kakav nam je fudbal, stadiona nemamo jbt bolje igrati na skolskim dvorištima jer su bolje urađeni od svakog naseg stadiona!
Objasnio ! ;) Slazem se u potpunosti,tuga,moras imati pare da bi uspio danas ..
i ovo je garant neki sandzaklija...
kakva ste vi iskompleksirana nacija bošnje to je da ne povjeruješ
sto smo iskompleksirani???
PRIKAŽI ODGOVORE (8)