Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napravio pozu na slici ko da je pun stadion :)
Kao Julie Cezar svojevremeno
Zalibo te racku Bekrija, igraš na stadionu kakav na ovim prostorima neće postojati ni za 50 godina
Najbolji poslijeratni igrac koji je igrao sa Višetrukog prvaka BiH.
Kakva je to ova nasa Premijer liga i kakvi su nam to igraci koji fudbalski hljeb idu zaradjivati u fudbalskim "velesilama" kao sto su Uzbekistan, Iran, Prdistan, Guzistan itd i jos se poslije vracaju u kasniim fudbalskim godinama kao "pojacanja". Ali ovdje je bitno da se vozaju dobra kola pa neko uvijek moze dodati:"Boli ga (neka stvar), viza šesticu ili peticu ocam'og, pun para frajer, a ti ne'as nista". Da mi je doziviti da barem jedan igrac iz PL ode u bilo koji klub iz liga petice (makar i zadnji na tabeli), ali BEZ prethodnog igranja po Istočnoj Evropi.
hahaha,oplakah pa nepricas o Ajaxu klosaru Uzbekistanski.E cuj navikli na titule xaxaxaxaxa
Polako se odvikavaju
kazu da kurave u bosni zarade i do 500 km za noc.one imaju para zato ih svi i postuju.
Vrati se Bekrija majstorinjo !!
...dok je bilo repa i Leotara u ligi. Predaj se štrumfe :D
Navijače razumijem, oni su navikli da se titula slavi već na polusezoni, ali danas stvari nisu kao ranije i potrebno je malo više strpljenja. izvini molim te etooo haha
Vrati se pa ih povuci ... mislim ekipu !