Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nećete vi pokazati pravo lice nego ćete samo potvrditi da ste klasična skupina AMATERA, sve od uprave preko trenera do igrača, niko pojma nema o sportu kojim se bavite. U ovoj ligi mjesnih zajednica niste u stanju da se pomjerite iz sredine tabele, ŽALOSNO!
Samo informacije radi, pravo lice je ono sto pokazujes u kontinuitetu, a lazno lice je ono kad odjednom napravis promjenu na bolje ili na gore. Pa ti sad vidi kako ces i sta ces, Da li je prvo lice jednine ili drugo lice mnozine......
samo se nadaj i dalje.
Ti buraz teško ćeš šta pokazati