Naši fudbaleri u Bundesligi
0
Salihović zabio desnicom, Džeko fulio penal
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
igru napustio u 88 min. ljutito i ne rukujuci se sa trenerom!!!! Ste zaboravili na nesportsko ponasanje dijamanta. Malo me razocarao.
www.pyrolabz.com
Dzeko ko Zlatan u AJAXU zadnjih 2 mjeseca doik neode u Juve :-)
Ja sam gledo utakmicu, neznam jesil ti.. U glavnom da jesi gledo vidio bi da je Dzeko izgubio loptu svaki put kada je dirnuo u drugom poluvremenu, nekad na spektakularno glup nacin. Sve u svemu se mozemo tjesit da je on mozda namjerno igro.
Cij fulio???? Fulio???? Fulim ti ja ma.t.eri.ne guzove,ali ne fulim macu zato.
Koju si ti utakmicu gledao pa pises da je dzeko bio katastrofa? zgembo? Bio je solidan kao i ostatak ekipe. Najbolji je bio golman b, pa simon kjaer. Diego je bio katastrofa. Da je dobar igrac ne bi isao iz juvea. Ne moze edin igrati i krilo i veznjaka i jos da dadne gol. Odvuce svaki napad tri igraca na sebe , a sto se ostali ne znaju sastaviti sa loptom nije njegov problem. Moj miske, vidis li sta se radi?
Dzeko namjerno promasio penal. To im je kazna sto ga nisu pustili da ide. Onaj diego je sm.rad nevidjenih razmjera! Mclarenu ebao ti ja mamaru u pakas! Sta ako je promasio penal? Masili su i gori pa ih trener nije izvodio van. Sto frings nije zamijenjen(promasio penal za w 5 min prije edina), sve ti na-guzi-m.
Posvadjaj se Džeko pa neka te prodaju, vidis da te dusmani zavlace zeljni zarade :)
BundesliZi papKi. Izpalatalizujte.
@sazuti Džekan ti mamu i seku naguti
Ja ne mogu da vjerujem cuj Real OMG ! Pa u sta oni gledaju bokte mazo , ja ga ne bi djabe .. Igrac kojem su pare udarile u glavu , ne zna gdje goni , ne kontam ponasanje njegovo na terenu/van terena , nekakvo kurcenje prema ljudima koji su mu hljeb dali , o Boze kakav tard fuj fuj .. Bio mi je drag( svima nama ) , al danas , nakon ove utakmice toliko mi se zgadio da je to nevjerovatno fuj.. Real Real Real svasta , pa proci ce gore nego Baljic , ma Baljic je gigant za kloca .. 25 Miliona Eura za kloca, da li ti ljudi imaju culo vida ?
Nije samo to sto je promasio penal, oni koji su gledali utakmicu vidili bi da je bio katastrofa u puno drugih situacija. Najgora mu utakmica u Wolfsburg dresu IKAD. U stvari, nisam ga gledo one prve sezone u Wolfsburgu gdje je igro ono malo sa klupe, ali nemogu zamislit da je igro gore nego danas. Ja se nadam da je ovo namjerno vako igro jel konta da ce ga Wolfsburg prodati kada dode zimski transfer period, jer ako nije kuku njemu. Covjek se fakat ufuro. Bio prvi strijelac Bundeslige prosle sezone i misli da je osvojio svijet. Opustio se previse, vjerovatno bio na nekoj festi svako vece preko ljeta umjesto da se trudi da ostane u formi od prosle dvije sezone. E moj Dzeko, ako te slucajno prodaju u Madrid, neces moci vako. Ovako kad bi igro za Madrid, oni bi te stavili na klupu da trunes i onda te nebi htjela Khasakstanska liga.
@ sazuti onaj što ti je mamu šteko :D
Kako igra i sabotira svoju ekipu kloc ce na kraju zavrsiti u Kasimpasi ili Genclerbirligiju. Moze i u Real ako im bude falilo onih sto dofacaju loptu iza gola.
Cestitam Salihovicu! Bravo! Dzeko bolan u gol lopta u goooo! A ne iznad gola!
Dzeko veceru promasio dabogda kao sto cu ja svoju jer si mi \"osusio\" tiket vrijedan dvije stoje :( pa gdje ces je nebu pod oblake smrc smrc
Oj, pa valjda promašio, čuj fulio...