Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo majsotre
Sejo kralju najbolji si,..vidim ovdje neke \"nicije nevjeste\" daju i ponude,javite se kod batka u emisiju \"udri muski\" nek vam nasteli stogod,jer nije sejo tako smijesan lik da se zeni preko neta i ponuda tipa\"dobra cura,sama,za dopisivanje\",heheh,sto me nasmijaste...i njegova bi nena rekla\"mi smo ugledna porodica,ne bi ja da mi unuka zavede neka koferusa\"heheheheheheh-kad ono internetusa,hehehhe
kako je zgodan ovaj salihovic....mmmmmmmmm pravi zavodnik...jedva cekam da dođe na okupljanje da ga ganjam po sarajevu hehehhe
bravo slihovicu jos samo vedo dusa od momka da proradi i bice sve ok...
damn golcine skoro pa iz kornere bravo kapitenu
ubica xD
Too Sejooo Tako se šalje i golman i lopta u go, najbolji si Ništa ljepše nisam vidio od 09.09.2009.
Al meni je najdraze sto je ovo odradio odmah nakon kartona. Evo sudija sad pisi M.A.M.U ti J*B*M.
cuj iz kornera jarane nabaci si cvike jer ocito ne vidis dobro
Ovaj golman Menhengladbaha je izgleda doveden iz FK Vrbanjuša. Kakva smiješna reakcija kod Salihovićevog slobodnjaka.
ovo nije iz slobodnog udarca nego iz KORNERA.
to majstore, u barseloni osvano daBogda
toooooooooooo sejoooooooo majstoreeeeeeeeeee!!!!
golovi iz Bundeslige uvijek svjezi direkt nakon utakmice na >> www.bundesliga-vijesti.com ! MA polako doci ce Ibisevic sebi, Otmmar Hitzfeld je rekao da igrac nakon one povrede ligamenata sto je Ibi imao treba godinu dana da bude onaj stari. Znaci ocekujemo Vedada tek u JAnuaru Februaru, nije lako prebroditi tu povredu! Sjetimo se da je deisler zbog te povrede izgubio volju za nogomet!
MASHALA GOLCINE.Bravo Sejo zmaju Bosanski.Za Ibija ne brinite,samo da otcepi,a to ce biti akobogda protiv Estonije,ako ne i prije u bundes ligi.