Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puno hvala Dzeki sto nije upropastio onu 100%-tnu sansu da nam da barem o necemu da se radujemo na ovakav los weekend za zmajeve.
Odakle Ibiševiću 5(pet)žutih kartona pa ne igra valjda u odbrani.Pravi napadač ih u karijeri ne skupi toliko!!!!!!!!!!!!!!
A gdje je video od killera mandzukica.
Evo stranice za nas ljenčine koji cijeli dan provode pred računalom - za svaku reklamu koju pogledate dobijete 1 cent. Stranica je besplatna, sigurna i zabavna. Ovdje se možete registrirati: http://www.clixsense.com/?4986151
Ma nista od nasi zmajeva
Zaboravili ste reci da je i Begovis u sjajnoj formi pred kvalifikacije ... 10 golova u 3 utakmice primio ... i da dzekson promasuje s pola metra ,,
Mašina zvana Mandžukić!!! To killeru, rešetaš ih sve! Mandžukić je za našeg Džeksona Messi na kvadrat.
haha dobro je ispravili ste :)