Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa zar je ziv ovaj lik
nekad je bio samo jedan hase, danas imamo jos jednog nedaj se hase ,dusmanima i kad valjas njima nevaljas, ti si nogometas svoj, davao si golove protiv svjetskih klubova igrao si hrabro sa srcem sa bayernom si osvojio mnogo nesto i ja to postujem ,postujem te i kad grijesis na tekmi i kad si perfektan, ali, tesko je biti fin ,dobro dosao u reprezentaciju 2010 znam da mozes, znam da hoces , i ciro misli na tebe zelim ti brzo oporavljenje
Romina Jablanicka sikter iz reprezentacije. A vi sto kakite i uzdizete ovog cigu, koliko je Sergej Barbarez vise utakmica odigrao i kako je ostavljao zdravlje na terenu! Zasto bi zdravlje Barbareza bilo manje vrijedno od zdravlja ovog klosara.?! I zato ne kaki ti bosanceros i ostali!!!
Koje svjetsko prventstvo jarane ? Ostale su jos 2-je tekme do kraja kvalifikacija, smiri dozivljaj jarane
Sitne duse neka malo ohlade! Braco je bio ambasador BiH sporta.
Pa, neka se sada vrati u reprezentaciju. Tek su mu 32 godine i sigurno će još najmanje 2÷3 godine moći pružati kvalitetne partije. Ne kontam. Nije valjda da mu se ne ide na svjetsko prvenstvo. A, što se Saveza tiče, naravno da tu bagru treba rastjerati. Najblaže rečeno.
brazzo cigane......
Samo naprijed legendo, ni ja za Ushu ne bih igrao, tebi da noge lome dok on u bosni na ilidzi bali. Ne daj se brazzo!!!!
najbolji BiH igrac svih vremena
braco je legenda i pravi patriota igrao je za repku kada mnogi nisu htjeli, jedini je drzao ruku na srcu tokom himne, i kazete nije dao 100% pa nije ni mogao dati kada je u dosta slucajeva igrao za klocevima cast izuzetcima, bolicu,barbarezu,konjicu,hibicu ....... braco je primjer rada i discipline i mnogi profi igraci mogu da se nauce od njega, braco nam je potreban i nadam se da ce se vratiti u nasu repku jer sretna je ekipa koja ima takvog igraca tip moze da igra bukvalno sve ijednu poziciju na terenu, ima iskustvo, mozak i kondiciju .... braco vrati se
ma lik je univerzalac,moze igrati od stopera do napadaca :)
Hasan je legenda.Pricajte sta hocete(serite)
a hary ne seruckaj da si ikad vidio sta su mu radili klosari iz saveza dok je igrao za repku ni ja ni ti ne bi igrali ni jednu tekmu pod tim uslovima... brazzo nedaj se...
poKa.kim se na njega... nikad nije za repku igrao 100%
Ovaj lik mi nikad nije bio jasan, znao je odigrati odlicne utakmice za klub a za reprezentaciju nije mogao odigrati ni pola poluvremena kako treba!?!?