Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preuzese Balkanci Bayern. Sad ce ga s*ebat!
Realno... Braco se tu nije puno pitao, jer postoji skup ljudi u Bajernu koji donosi odluke. Kovac je bivsi igrac Bajerna koji dobro poznaje klub, mentalitet Bajerna, nije los trener... ali moze se lako desit da i usere sve od pocetka.
Jbt jedan Salihamidžić pravi red u najvećem njemačkom klubu i dovodi trenera. Svaka mu čast.
NUR die SGE Fuck YOU Kovac, Salihamidzic & scheiß Bayern
@Drazffm ich glaube dass du verstehst, wenn dir in unserer Sprache gesagt wird: P U. S. I. K U. R. A. C
beze
Neće ovaj dugo bit na klupi Bayerna.
Sad će komentari" Balkanci skupa razvaljuju" A do jučer Hasan bio domaći izdajnik a ovaj drugi UZPovac. Sretno vam tamo negdje daleko od ove vukojebine. Ali naravno ne tolike sreće da izbacite Reala. Živjeli!!
Sad će komentari" Balkanci skupa razvaljuju" A do jučer Hasan bio domaći izdajnik a ovaj drugi UZPovac. Sretno vam tamo negdje daleko od ove vukojebine. Ali naravno ne tolike sreće da izbacite Reala. Živjeli!!
Bravo za bracu, bravo za Niku, aBd da osvojis sa Bayernom triple 💪💪💪
U Bayernu se samo pitaju Uli Hoeneß i Karl Heinz Rumenige
vidis da se ne pitaju
Nacionalisti na aparatima!!
Vidi se da je Balkanac. Ortakluk iznad svega, e moj braco.
da li bi ti smetalo da je stavio nekog svog bošnju?
Boga mi Braco nabaci Niki, a Niko zabi ga Bajernu
kovač je moj herceg - bosanac, ali ovo je veliki rizik za bayern. vidjet ćemo
@mostar25 Kovač je bosanac, Livanjci su oduvijek bili bosanci... Uostalom pitaj ekipu iz širokog, Čitluka i ostatka zapadne hercegpvine
@bospos herceg bosno, srce ponosno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)