Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dzeksone, ako tebe kogod nazove, pitaj prvo da nije pogresan broj.
volio bih da ode u juve al ne znam hoce li htjeti zbog navijaca rome, mnogo vjerovatnije je da ce otici negdje van italije
Dze si Brazzo majka mu stara... ??? Zivio care!!!
Kad ti Hasan da savjet, ti svoj mozak isključiš i uradiš onako kako ti je čojek reko.
Ma kakav Juventus. Ili Roma ili nista :D
Poslusaj ti mene Miraleme, ako te Bajern zovne, ti ne govori nista samo trci:) Pusti ti Juventuse....
Vi bi svršili da je Ibra obukao bijeli dres, pa makar sa 10% snage, a ova gromada, koja je dala važnijih golova u karijeri (istina, ne petom), koja je mogla komotno da obuče i drugi bijeli dres - onaj Švapski - on nije dovoljno Bosanac, on se nije dovoljno trudio. Hasan je rođeni pobjednik koji je ludio na terenu ako se ne igra dobro. Fuj, kakvi ste vi ljudi!
hasan je veliki cmar
@lorente Pa kad gledaš iz šolje, jeste. Je li dobro plivaš, govnašce malo?
Braco ima li jos uvijek u njemackoj lift sto vozi gore dole ? Strasan igrac al samo gdje se plati. Papak sa dna kace
Pokvari mi ti dan budaletino jedna. Ko tebe sta pita. Pjanic je za tebe gospodina i sto puta veci patriota. Ustvari ti i nisi patriota, sve s radio samo da ne igras za BiH. i kad si igrao, glumio si "zvijezdu", bjezao od lopte, duela, dobijao kartone. A u Bayernu si ginuo. Da su te svabe zvale da igras za Elf u guzicu bi ih ljubio, makar i rezerva da budes. Pjanic je za tebe fudbalercina, i samo ga Barca, Real, PSG ili Celzi zasluzuju. A u Juve moze kad ode u penziju, i tad ce biti superklasa.
bravo za komentar....bio mi je drag ovaj braco al je za Bayern uvijek davao sve od sebe na terenu,nazalost to nikad od njega nisam vidio dok je igro za svetinju u njenom dresu.....pare cine cudo....treba da zasluzis dres scoje domovine i s ponosom da ga nosis kad si vec dobio sansu...jedan je Miske...za mene nema boljeg
ko tebe sta pita? njega nazovu ili novinari ili voditelji u sportske emisije gdje ga predstave ko legendu bajerna ( 9 god igro za bajern), pa ga pitaju za misljenje jer je od 15,16 godine aktivno igro do 35,36 nebitno, sto znaci da je fudbaler od glave do pete.. sto napisa jedan maloprije forsirali smo ga godinama ko beka i ocekivali da bude u najmanju ruku ko maradona..
Bravo Hasane, znao coj'ek sta valja. Juve je vise od kluba. Hajde Mire idi u klib gdje ces nekad nesto osvojit. Sljedece sezone jurismo na "klempu". Forza Juve !! #finoallafine
@done ko to kupuje titule ? Pogrijesio si adresu decko. To sto je Juve institucija i PREJAK za ostale klubove u Serie A, to je drugi par cipela. A sto je osvoji sa Romom, hoce kad na vrbi rodi grozdje. Bila je euforija pred pocekat ove sezone, to dolazi Edin, to docek na aerodromu, to Roma prva, Juve na -17 na pocetku. I kraju svima redom od sake do lakta :) hahaha. Luzerski klub !! Zato Mire ide.
Ljepotan i inteligencija iz srca Hercegovine, sad jadan iako bogat i slavan ni sam ne zna gdje pripada, a još i savjete djeli, ne pita se Braco ni u WC pored Španjolke koju kući povede da prevari babu i običnu raju, e moj Braco.
...i mene kad je zvala liz tejor, ja reko "stižem". ni do danas nisam ošo.
@BosMan345 original ...svi smo mi rahmetlije "na čekanju".
@kars ...dobros ti prošo. zamisli da si našo sebe :))
prvo pitaj koliko dajete:) pusti ti bracu sta prica