Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mrs iz kluba govedo Jablanicko! Idi u Turbinu
Guardiola je izvukao maksimum Bajerna,sad su u fazi raspadanja
Na vasu zalost Hoenes je nedvosmisleno stao iza Nike!
Da ste Sušića doveli ne bi ste odmah u krizu upali, već nakon par hefti. Niko(gović) Kovač? Uju doveli? Niko vas ne iščupo do kraja sezone.
Produzite Riberiju i Robenu po jos godinu-dvije i nemate frke hehe
Pa prva je greška što imaju u štabu bošnju koji truje i muti njemački mentalitet rada i discipline sa mentalitetom nerada, palamuđenja, nediscipline i nepotizma. Ti si im problem jaro.
Skloni se ti sa klupe, i Bayern ce početi da pobjedjuje.
Ekipa staraca koja je totalno istrosena i nezainteresovana. Müller, Robben, Ribery itd. Nema njima vise povratka bez promjene igraca. Ne mogu igrati vjecno a euro da ne potrose. Inace je cijeli nogomet u Njemackoj u padu sto se moglo vidjeti po reprezentaciji koja je na svjetskom prvenstvu napravila najlosiji rezultat u svojoj historiji. Jos se prosle sezone vidjelo da je Jupp Hoeynkes izvukao maksimum iz ekipe. Niko ce nazalost brzo dobiti nogu.
Kovac nije za Bajerna sigurno.Nije on taj kapacitet za takav klub.Tu mora doci neko mnogo jaci tipa Guardiole
Najbolji BH igrač svih vremena!
A povrh svega još se jučer i ovo desilo ► https://www.youtube.com/watch?v=l0DYt1Papf0 TIP DANA : Bayern gubi i sljedeću !!
šta ti je klocu ?
Gdje ces dati balkancima da vode ovakve kompanije.... to ti je propast 100%... mi smo poznati samo kao dobri ili radnici ili lopovi....
@pasa_Latas Njih dvojica su samo pijuni Hoeneßa i Rummeniggea, ništa oni ne vode.
Bayern treba početi kupovati igrače svjetske klase ako bi htjeli biti konkurentni u ligi prvaka. Ribery i Robben penzija.
čovjek kojeg si postavio na poziciju trenera nema autoritet ovako se u Bosni postavljaju ministri i njihovi zamjenici
Ja to evo godinama govorim