Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kontam Ernad. Onako na prvu slicni samo sto je Ernad iz tuzle superteska kategorija, a ovaj lik dosta mrsaviji
Zivim u Minhenu i znam sta je. Svabama bilo krivo sto neki stranac i to jos iz Bosne i H. je jedan od glavnih osoba u Bayern M.
Kan isto. Saznali u Bayernu da se rodio kao Omer u Živinicama, pa mu roditelji promjenili ime u puno manje odstupajuće, Oliver. Isto i sa Felix Sturm. Plaćanje poreza je inače obaveza samo nas dijasporaca, švabe ne plaćaju porez. Zavjera protiv nas Bošnjaka. Prijatelju, u normalnim zemljama kvalitet se pika. Šuplje priče ne prolaze.
Covjek doveo Borusju u rang Bohuma.
Kraje ere Bayerna se nekako poklopio sa odlaskom Salihaimidzica.......... koji ga je nekako na krpljenje i guranje jos uvijek drzao dominantno na vrhu.....
Po meni su kola krenula nizbrdo kada je Sakihamidžić otpustio Nagelsmanna i doveo Tuchela