Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno ti momak, nisi pakaš kao neki, prepoznat će se Bosanci i Hercegovci u drugim Repkama. Svako dobro ti želim.
covjek barem postuje svoj rodni kraj i ne pravi od njega smokvu
a fin neki momak sretno
Sa igrom od zadnje 3 utakmice i manekenskim ponasanjem na terenu kljucnih igraca nisam bas neki optimist a bio bih najsretniji ako bi se to ostvarilo.
E JBG. ja bolje cujem onu cistacicu nego ovog kojeg hocu da cujem.
Stici cemo i prestici Finsku "nemoj se ti zato sekirati..
Sto nisi ostao u BiH kad si tako sretan!? Ne rise majke ti,prodajete se za saku boba.
@gooUser1566552138 - momaj je u pravu.. i ja sam se rodio u BiH ali sto bih igrao za repku gdje su svi muslimani? posto Juge nema a Hrvati i Srbi nece da igraju za BiH i ja bih igrao za zemlju koja me je ugostila.
haha petarda 🤣
Mislio sam da nemamo šansi ali evo sad sam prosto ubjedjen da cemo na euro
smijesna izjava.. Finska vec bjezi 5 bodova a nasi imaju gostovanje Grckoj, kuci sa Italijom a upitno je i ostale utakmice da li ce pobjediti
Budi optimista. Nemoj biti placko. NEVER GIVE UP!!!
Samo jos da znam ko je on, fakat prvi put cuo za njega!?