Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mo je jedan veliki covjek i jos veci igrac.
pa neće mu genocidni Sratko brat biti 😂😂😂
Citizen....jeste li ukinuli SNOHAČENJE ?😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Konačno neko ko vidi greške u svom društvu, a ne samo tražeći greške drugih. Svaka čast Mo Salah
Nema potrebe da vi iz klix komentara komentarišete ikakvu religiju, od vas vecine rang razmisljanja je do onog posta od neki dan u vezi Ronalda i Toy Story-a. Citajte knjige, manite se zatucenog nacionalizma.
ubice te alah. nisi nikakav musliman. estkfrla. hanumo lagano
Jesi li to ti Omere?
De i ti malo se udvaraj zenskom rodu. Pa bolan mi da slijedimo Poslanika i Kuran na ovome svijetu nikad zla ne bi bilo.
Covjek ni jednom nije rekao u "muslimanskom svijetu" kao sto je navedeno u naslovu, nego je rekao u nasoj kulturi odnosno egipatskoj kulturi.
Mene zena tuce svaki dan.
Sad ce te razapeti.
jest papucar
ti svoju dijeli sa prijateljima mi cemo ostat zatucani seljaci i zenu nikom ne damo
@filozof07 Njemu zena sama dolazi, a ti svoju moras da tjearas. Odtud razlika u filozofijama.
"Mislim da trebamo promijeniti način na koji tretiramo žene u našoj kulturi". Čovjek je sve jasno rekao. U kulturi, ne u islamu. u Islamu je sve to rješeno na najbolji način. Sad je do ljudi..sve je do ljudi...
u BiH su do 1992 zene imale ista prava i vodile isti zivot kao i muskarci - od kad je nastao SDA Kalifat, cilj je da se sve vise BiH priblizi blisko-istoskim zaostalim drustvima gdje zene sjede kuci, nemogu auta voziti, itd..
sad ce dobiti fatwu radi ovih izjava -
Treba update Kur'ana, jer je zensko u ovoj 1.0 verziji islama nista vise od roba. Kuhaj, peri, cuclaj muzu, jos plus 3 zene, svaka ga cucla, cak ne smiju izaci iz kuce bez pratnje muskarca, muz ili clan blize familije. Nije samo to zaostalo, ima tu mnogo mnogo stvari i pravila. Svakako je i to sve izmisljeno, sto ne izmisle nesto novo/bolje?
Potrebno je izbaciti paganske obicaje i prema zenama postupati onako kako islam nalaze i kako se u doba poslanika postupalo.
Sad ga bosnjaci vise ne vole :(