Održan sastanak
106

Salah ponuđen Barceloni, čeka se odluka Griezmanna

Klix.ba
Mohamed Salah (Foto: EPA-EFE)
Mohamed Salah (Foto: EPA-EFE)
Prema pisanju španskih medija, zvijezda Liverpoola i reprezentacije Egipta Mohamed Salah ponuđen je Barceloni, ali kompletan ishod zavisi od odluke Antoinea Griezmanna.

Naime, AS je plasirao vijest da su agenti ovog brzonogog krilnog igrača ponudili usluge Salaha Barceloni, a navodno je već održan sastanak između ove dvije strane.

Prva meta Barcelone već mjesecima je napadač Atletico Madrida Antoine Griezmann koji još uvijek nije donio konačnu odluku gdje će igrati sljedeće sezone, a pored ponude Barcelone, na stolu ima i puno unosniji ugovor Jorgandžija.

Katalonski klub se nada da će Griezmann održati ranije dato obećanje i da će se priključiti ekipi u sljedećoj sezoni, a ako ipak padne pod veliki pritisak navijača Atletico Madrida i ostane u klubu, onda će Blaugrana u svoje redove dovesti Mohameda Salaha.

Podsjećamo, Salah se već mjesecima dovodi u vezu s prelaskom u Real Madrid, a nakon iznenadnog odlaska Zinedinea Zidanea s klupe Kraljevskog kluba nepoznato je koji su igrači želja Florentina Pereza. Između ostalog, navodi se da on prije svega želi dovesti golmana Manchester Uniteda Davida De Geu, s čim Zidane nije bio saglasan jer je imao puno povjerenje u Kaylora Navasa.

Također, važnu riječ igrat će i Liverpool koji se ne želi tek tako odreći usluga najboljeg igrača, a nedavno se pojavila priča da bi i Sadio Mane mogao napustiti Anfield i otići upravo u Real Madrid.