Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muhamed Salah ooooooooo Muhamed Salah ooooooo
I kaže sportistu srce opalilo na terenu. Pa kako ih neće opaliti kad je samo gas gas, i to na 5000 obrtaja, mora nekad doći do kratkog spoja.
Kako onda na silnim zdrastvenim pregledima kojima pristupaju sportisti prije, u toku, i nakon takmičarske sezone nisu oučene anomalije na srčanom mišiću i njegovom funkcionisanju? Ne bi rekao da je na njima iste preglede provodio tim ljekara koji nije dovoljno stručan ili koji ne raspolaže vrhunskom medicinskom dijagnostikom.
I ovo je samo malo informacija koje su dostupne javnosti, a mnogo je sportista i rekreativaca koji umiru “zdravi”. Ova globalna furka u stilu “samo je nebo granica” je tvrdnja kojom nam ispiraju mozak, a naš organizam i zdravlje itekako imaju granicu. U svemu srednji put.
Hahahha pa skoro svaki elitni sportista spava u ovoj komori radi bržeg oporavka mišića, nije zar ovo vijest ?
@dubrava1929 Aha znači ako u budućnosti stave vijest "Salah boravio u toaletu" to nije radi toga što svi idu u toalet nego radi toga što je Salah u pitanju a Salah nije svako.
BIG MO !!!