Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Priznao je da je koristio sredstva za mrsanje a ne kako glupani komentarisu da je priznao da se dopingovao!Svaka budala i nepismeni lik danas komentarise iako pojma nema!!:)))
tako je tebra
@useraccount Може јер не постоји 100% тачност. И тестови за трудноћу могу показати да си трудан, био мушко или женско. И ДНК анализа може бити погрешна. Јесте да је то 0,1 шансе, али дешава се. Је ли сад конташ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako bijelci dijele pravdu crncima.
Ocel' ponoviti euro ili samo finale evropske lige?
Ne kaze se djaba "mozes se zaliti fifi i uefi" jer nema od toga nista. Isto kao kad se zalis nasem vodovodu.
Nidje veze sad... zašto nije igrao? Da li ih može tužiti?
@Klixan a šta ako ne osvoje?
minas kafa :)
UEFA mafija, mora Koscielny 'naki bijel igrat u finalu, džaba su oslabljeni braća crnci iz Francuske
@Klixan I Mandandu na gol.
svi vrhunski sportisti koriste doping,samo sto su neki kao dozvoljeni neki nisu,nemoguce bez hemije da onoliko trce bez kapi znoja
Koliko se ja sjećam on je priznao doping.
Jedini pravi Milos Jaic,sigurne dojave,vjerujte ! https://www.facebook.com/profile.php?id=100010652850012&fref=ts