Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momak s 22 godine nosioc igre BRAZILA! nije mala stvar kakav god Brazil bio
Neymaru sve najbolje
steta,bez obzira o kome se radilo....
Katastrofalno sudzenje, gluma pojedinih igraca kao i gruba igra su uzrok ovakvih povreda...kriterij sudzenja se treba popraviti i uvesti dodatnu tehnologiju kao u NBA. Neymaru zelim brz oporavak i da se ubuduce mane bespotrebnih padova, glume i ugleda na Messija.
Zašto obećavati nešto što ne možeš ispuniti ?
Hrvati s klixa mrze Brazil i Neymara zato što ih je izdominirao u grupi hehehe
Ne cini razliku na terenu, zelim mu brz oporavak ali s njim ili bez njega Brazil ce isto igrati.
Sudjenje je na utakmici bilo odron. Covjek nije ni zuti dobio za start. Da ne govorim o startovima Fernandinja koji isto nije dobio ni zuti. Pa taj Fernandinjo je 3 puta pokosio Hemasa. Brazil je napravio 32 faula i dobio 2 zuta. Sramota. Yu-Gi-Oha ne volim nikako jer je odvratan ali mu svejedno zelim brz oporavak.
OVO JE FUDBALSKI JUSTIN BIBER !!!
Ja takav radim ima 15 godina.
Zuniga je definicija onoga sto se kod nas kaze "Pravi medjed"
Ovako je i Džeko plakao poslje utakmice sa Nigerijom
pizdun maleni, daleko je on od nekog najboljeg igraca na svijetu, dok god ne promjeni pristup i ne prestane biti onako ljigav, cim malo jaci vjetar puhnne on pada, pa taj lik je sramota za muski rod, kako se ponasa na terenu i izvan terena, pa to je sramota. de malo dostojanstva, nikad on nece moci jedan Zidane, Ronaldo 9, Cruiyf, Ronaldinho, Maradona, Beckenbauer, Figo, Maldini... samo nekih od njih, to su istinske legende a ne ovi padavicari i pic.ice, pede.cici!!! sramota za nogomet pa to je sramota jedna staviti tog lika u istu recenicu sa jednim CR7 ili Messijem
Je l' to taj CR7? http://www.klix.ba/sport/nogomet/cristiano-ronaldo-je-najiritantniji-igrac-na-terenu/101211007
I sportisti su postali prilicno brutalni. Shvatam ja, fauli su normalna stvar, povrede su kod njih normalna stvar, s druge strane veliki su ulozi, premije, ocekivanja, ali opet, treba paziti. Dzaba sve ako nekoga napravis invalidom. Treba zivjeti sa tim.
Brz oporavak
eo suze ronim .. .