Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nijie mu potrebno vrijeme za prilagodbu nego su mu potrebne minute za igru koje mu onaj jazavac na klupi ne da
Znas ovi ponekad i treniraju, pa trener vidi sta i kako. Pustite ba pricu, mrzi me trener. Reci barem jedan razlog zasto ovaj trener ne bi stavljao igraca da igra, ako je ovaj dobar. Druga stvar je da treba imati i srece, pa da se poklope neke stvari.
@mario.brokulic nisam rekao da ga mrzi iz nekog posebnog razloga ali valjda znas da neki treneri imaju svoju neku viziju i tjeraju je uporno do kraja , gledao sam nekolicinu utakmica udinesea gdje se glavna spica njihova penzioner maxi (inace mi vrlo drag igrac uvijek bio ) ne moze sastaviti s loptom ali i dalje je nezamjenjiv , a bajic svaku trecu utakmicu dobije po 15 minuta koje sasvim korektno odradi,i jos trener izjavi nije fizicki spreman,daj ba lik je beton sta nije spreman