Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne znam sta ste navalili na prvi komentar.covjek je rekao realnost, onako kako stvari stoje.
i ne treba da ides Nuri.. 100% sam siguran da je bolji od Modrica, povrede su ga sprijecile da to i dokaze,gotov cijelu sezonu je bio povrijedjen.. Modric je samo jedan prenapuhan igrac po kvalitetu,bas kao i cjelokupna hrvatska reprezentacija..toliki se hvalospjevovi pisu kao da su vanzemaljaci u nogometu.. bdw nikako mi nije jasno sto ce im uopste igrac na toj pozicij kad su na tim pozicijama izvanredno pokriveni.. veza,napad ni trunka im ne fali.. u odbrani samo treba desni bek i jedan stoper.. al poznata je Real-ova politika kupovine igraca, samo kupi da drugi ne kupi i daj basnoslovne pare..
Telatabis Hrvatksa reprezentacija nije starasna ona je za vase Bosnjake prejaka zato ne seri i pogledaj u kojim klubovima igraju igraci moje reprezentacije.
E moj Nuri...do neki dan te je \"nosila\" pjesma 80.000 navijača sa Westfalena...a sada griješ klupu Reala i boriš se da na njoj ostaneš. Bolan ne bio...nikada ti nećeš biti dio te ekipe. Khedira, Alonso, Özil, Ronaldo...svi će oni UVIJEK biti ispred tebe. I kao što vidiš, Real će te uvijek zatrpavati novim talentima na tvojoj poziciji. I ti živiš svoj san...još su ti sad Hamita šutnuli, pa nećeš imati više ni s kim progovoriti...Mesut i Sami su te bacili ionako na ignore. Vrati se kući...
www.renesansnakraljevstva.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoje sve Europske drzave iz tog vremena,pa tako i nasa Kraljevina Bosna. Kraljevina Bosna je jedna od najmladjih drzava na renesansnim kraljevstvima. Trenutno imamo nesto vise od 300 igraca i imamo samo jedan grad (Zenica), a za drugi nam je potrebno jos oko 200 igraca. U igri upravljate svojim likom. Napredujete kroz levele kojih ima ukupno 5 i odlucujete kojim ce putem ici vas lik, moguce profesije su (krojac,mesar,kovac,mlinar, pekar,stolar), takodjer mozete biti gradonacelnik, svecenik, general, ban, a ako se potrudite mozda cak i kralj. Mozete ici drugim putem i biti lutalica ili pljackas ili samo obicni gradjanin koji voli doci u kafanu i opustiti se uz pivo i zezanciju. Moguce je ozeniti/udati se i osnovati svoju porodicu. Pridruzite nam se i zabavite se. Mozda vam se igra na pocetku ucini teska, ali odmah prvi dan cete dobiti poruku od svog licnog mentora koji ce vam pomoci da shvatite igru.
zivi svoje snove odigrao 82 minute u cijeloj sezoni hahahahahahahhahahaha
samo da konstatiram: lojavi kazete - musliman 5 puta na dan pere ruke,noge,lice,vrat,usi,tjeme znaci one dijelove tijela koji su najvise izlozeni prljavstini i kazete lojavi :S.prodjite kraj pravoslavca i katolika i vidjet ce te ko se usmrdio i ko je lojav.imbecili jedni a vi tzv. Hrvati (koji ste katolici iz BOSNE I HERCEGOVINE),koja vam adresa pise na licnoj karti,ciji grb stoji na licnoj karti,na pasosu,na rodnom listu i ostalim dokumentima,kojoj drzavi placate porez,struju,vodu i ostalo.zapitajte se malo. ak vam se ne svidja BOSNA i HERCEGOVINA odlazite odavde,MRS iz BOSNE I HERCEGOVINE,vi napacene duse !!!!!!
Ti iz Kiseljaka, dabogda se ukiselio. Hrvatska reprezentacija je strasna, ali mediji su je prenapuhali i precijenili, ko i mi svoju. Ali, takvi smo jednostavno.
Da je kakav vas Bosnjak valjao bih posto je Modric Hrvat ne valja.A Khmm pogledaj fifinu ljestvicu i vidi na kojem je mjestu Hrvatksa pa onda pricaj.I Zato suti molim te!!!
sto je pametan, \"Modric je skroz prosejcan igrac\" a onda \"Real samo kupuje da drugi nebi mogli kupiti\", koji drugi? ko jos kupuje prosjecnog igraca... ljubomorni su, i sta se tu moze :) hrvatski sport im nabija komplekse koji ce ih pojesti :)
poturko, opet pokazujes podanicki karakter toliko tipican za muslimane
kralju sta tebi bi? da nisu ove vrucine udarile u vugla?
@khmmm evo ti par riječi i sastavi recenicu Modrić, ti, rutavu, j.e..bo, p..i..c..ku, m..a..j..ku, u