Dolazak Modrića sve izvjesniji
14

Sahin: Ne želim ići iz Real Madrida, ovdje živim svoje snove

Totalsport
Nuri Sahin (Foto: AFP)
Nuri Sahin (Foto: AFP)
I dalje je svjetskim medijima itekako interesantna priča hoće li Luka Modrić završiti u madridskom Realu ili će se ta priča drugačije rasplesti.

Dosta je kombinacija bilo u tom pogledu, a recimo da je kao posljednju informaciju Tottenham od Reala tražio Nurija Sahina, Ricarda Carvalha i 25 miliona eura za Modrića.

Sahin se od početka spominje u mogućem poslu između Reala i Tottenhama, ali isto tako od početka Sahin ne želi pričati o scenariju gdje će napustiti Real. Jednake osjećaje ima i trener Reala Jose Mourinho koji računa na Turčina, a sada se Sahin i javno opredijelio kakvoj tezi naginje.

"Od trenutka kada sam došao u Real za mene je počeo san", rekao je 23-godišnjak koji je prošle sezone došao u Madrid iz Borussije Dortmund, ali se konstantno borio s povredama. Zbog toga je odigrao od prve minute tek dvije utakmice sezone u Primeri.

"Nikako ne želim otići iz Reala. Ovo je jedan od najboljih, možda i najbolji klub na svijetu. Živim svoj san ovdje i ako odem, prekinut ću nešto najljepše što za mene postoji", završio je odlični turski veznjak.