Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spaha hvala, a kapiten pa Begovic!
sad kad se Sunjo i Vranjes ustale na stoperskim pozicijama, bice suskica za Seju
džeko kapiten 99%
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da si čovjek slijedio bi njegov primjer!!!
jah
svi se oprastaju samo nece onaj koji je najgori i najkorumpiraniji tj ubleha
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
sad ćemo tek obrati bostan i vidjeti šta nam je Spaha značio, ne vidjesmo evropsko prvenstavo. Hvala ti legendo bio si i ostao simbol naše reprenzetacije.
bogu hvala sto ide spahic zaista preljijepa vijest, trba biti realan spahic jeste dobar igraca ali samo to !! vrhunski nije bio nikad i nece biti nikad, karakter mu je nula, tipicna balkanska seljacina je nekad bio, ali hvala mu i nek si brate otisao ti i ibricic nicim ne zasluzujete da budete u reprezentaciji. !! pametnom dosta ;)
Razmišljate o dodatnom poslu? Još kad bi ga mogli raditi od kuće, kada želite i koliko želite? Postanite dio kompanije koja Vam baš to omogućava! http://ow.ly/A5jDJ
dajte budite realni!!! neko od vas iz zavisti ili mrznje ili samo da zajebava ili....pisete ovo, svi su oni dali ili daju koliko zna i moze i svima hvala. znate onu: hrdjavom kurcu i dlake smetaju! pa se pronadjite!
TONI SUNJIC!
kazu da u novom bosanskom rijecniku trenerka mijenja ime u safetovka ...
ma džeko je novi kapiten ili neće igrati nikako
Gdje drugi nisu isli nogom Spahic je glavom...ako je kao kapiten bio malo stroziji do mladzih suigraca toje zbog prevelike zelje za uspjeh Reprezentacije u Brazilu. Castan i korektan oprostaj...hvala legendo.
Glupi klix je mogao barem dati malo paznje Sarajevu koji vodi 0-1 protiv Atromitosa. Ozb, ovo je bruka da nema prenosa za jedini Bosnansko-Hercegovacki tim koji se bori u Evropi, a momci daju sve od sebe.
Eto nadam se da ste vecina zadovoljni jer je otisao, al je bio pravi kapiten borio se srcano.
Safete, sada kupi stitnike za koljena i idi Zukanovicu i Arslanagicu.
kako nemaš ništa pa imaš svoje pulene eto ti prilike za šuškice
AVDIJA VRŠAJEVIĆ PRELAZI U ENGLESKI MIDDLESBROUGH Avdija Vršajević na korak je do prelaska u engleski Middlesbrough. Naime kako piše goal.com, engleski klub je danas poslao zvaničnu ponudu a čelnici Hajduka su odlučili da prihvate ovu ponudu. Kako stvari sada stoje ostalo je još samo da Vršajević dogovori lične uslove i obavi ljekarski pregled i postaće novi fudbaler Middlesbrougha. Aitor Karanka trener engleskog kluba silno želi vidjeti našeg reprezentativca u dresu Middlesbrougha, a Hajduk bi na ime oštete trebao zaraditi oko 700.000 eura. otisak.ba
Spaha hvala ti za sve.......Begovic novi kapiten.......mogao bi i Ibisevic ali Begovic je za sada taj koji bi trebao preuzeti kapitensku traku.....Pjanic je jos mlad ,za njega tek dolazi vrijeme
Hajde ti se kupi Sušiću....