|

Safet Sušić u Banjoj Luci dobio priznanje "Miljan Miljanić"

Safet Sušić u Banjoj Luci dobio priznanje "Miljan Miljanić"
0
A
Anadolija
28.1.2014. u 13:52
81
komentara
0

dijeljenja
Safet Sušić u Banjoj Luci dobio priznanje "Miljan Miljanić" Foto: Anadolija
Safet Sušić, selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine sa kojom je u prošloj godini izborio nastup na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014., danas je u Banjoj Luci dobio priznanje "Miljan Miljanić“.
Specijalnu nagradu Sušiću dodijelili su entitetski Fudbalski savez Republike Srpske (FSRS) i beogradski list "Sportski žurnal“ na svečanosti u Kristalnoj sali hotela Bosna.

Osim nagrade nazvane po pokojnom bivšem proslavljenom treneru, selektoru i sportskom radniku sa prostora bivše SFR Jugoslavije, FSRS i Sportski žurnal uručili su danas i priznaje za životno djelo "Milan Jelić“.

Nagradu nazvanu po preminulom nekadašnjem predsjedniku Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH (N/FS BiH) i FSRS dobio je Velimir Sombolac, bivši sjajni igrač banjalučkog Borca.

Na entitetskom nivou RS proglašeni su i najbolji aktuelni igrač - Zoran Mitić (Radnik Bijeljina). Za najboljeg trenera izabran je Borče Sredojević (fudbalska reprezentacija BiH), najveći fudbalski talent je Fedor Predragović (Borac Banja Luka), dok je najuspješniji sportski ranik 2013. godine u manjem bh. entitetu Zlatko Spasojević iz Doboja.

Najbolji sudija iz RS u minuloj godini je Dalibor Drašković iz Istočnog Sarajeva. Svečanosti u Banjoj Luci prisustvovali su brojni gosti iz "fudbalskog života“ Bosne i Hercegovine i susjedne Srbije.   
Prijavi grešku


Komentari (81)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...