Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
salihović i ne treba da igra, bolje je da kolašinac igra na lijevom boku a lulić na lijevom krilu. salihović se ne snalazi u odbrani. Dakle: Džeko Lulić Hajrović Pjanić Misimović Bešić Kolašinac Spahić Bičakćić Mujdža Begović
Taj Besic ce napravit penal, a Dzeko ce se vuci okolo, znaci bez njih igrati. Hajrovic ce biti junak utakmice sa jednim projektilom.
bilo koji igrac na svijetu na ovoj poziciji, makar i yaya toure,bi bio na iskušenju protiv messy-ja, aguera, higuaina.... a Džeko nas je sa tim ˝vucanjem okolo˝ dovukao u brazil :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne znam sta Susicu treba da komentarise sudjenje na utakmici koja nema veza sa Bosnom !!??
pa postavio mu novinar pitanje i pape odgovorio.....haaa jaa
Sanja, postoji i odgovor: "no comments" (daču svoje mišljenje POSLE mundijala).
fetesa hajladeru
Treba napokon pocet napustat teren,pa nek publika do kraja gleda u sudiju!
Hahahahhaha vidi ovo http://www.index.hr/black/clanak/njega-je-sram-sto-je-japanac-pa-se-pravi-da-je-iz-bih/754249.aspx
kako je samo ovaj pape glup lik..nije mudar ni sekunde...moze se desiti da onaj japanac sudi i nama, a ovaj levat izjave daje...svaka njemu cast sto nas je doveo u brazil,ali je tokmak..
Sušić, de ti pusti Hrvate, lapaj se Argentine :))
Znal' Pape da on ne mora nosit stalno trenerke, ne obavezuje ga ugovor nikakav... Prije neki dan, ubi zvjezdan, Zmajevi igraju malog fudbala, pojedinci bez majica, a Pape se zakopčo do grla ko da je novembar mjesec na Aljasci, a ne Juni u Brazilu :D
Oj Safete sajo.....
http://webcafe.net.hr/2014/06/13/0301007.63.jpg Haha.
Sajo izjebi ti argentinu da mi vrate pare iz konzuma za plazmu :D
Sta zna seljak sta treba reci na preskonferenciji! Ali odkud mu ideja da lupa za sudjenje i to za utakmicu nevezanu za nas!!! Da zlato osvojimo ako Bog da, ali ja papka nemogu organski!!!
BR-HR=3:1 AR-BH=5:0 i popaljenih bosnjacko fasistickih zastava jedno stotinjak
jel' ova pecikoza dozivotni potparol reprezentacije?
Safete bolan ne bio ne igraj se s vatrom :(
Kasno je sad ............... ovim komentarom o sudijama potopio nas.
haha. hoce to i nama sudija biti kriv ako ne zabijemo ni jedan gol?