Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sušić je dosad jedini i prvi koji je odveo bih na veliko takmičenje i to u brazil na sp sad će biti komentari šuškavac, kasete itd kad neki drugi selektor postigne bolji rezultat onda ga ismijavajte a drugi se još nije pojavio tako da sušić ostaje najuspješniji bh selektor
Pape, dolazi!
Nije meni sto je Susic dobio otkaz, vec nacin na koji je bio prisiljen da ode. Pape je uvijek imao nivo, gospodstvo u sebi, bez cega je nemoguce biti velik. Susic je imao tu crtu, drzao se nje, uz talenat i patriotsku zelju da pomogne svojim ljudima,...nije ni_malo fino saplitati, blatiti takve ljude. Mi, koji kao nacija, istorijski stojimo na vjetrometini i znamo sta je (osjetili smo) neljudskost, morali bismo cijeniti dobrocinitelje. Ovaj covjek nam je ucinio 'dobro'.
Čuj "odveo klub do prvog trofeja" a osvojili Superkup pa valjda je prvi trofej bio kad je protiv Fenera osvojio Kup?
Super je super...ono je obični kup
Oprosti nam Pape. Mi mislimo da nešto znamo pa biramo sebi SDA da nas vodi...eto koliko se mi razumijemo u sport I politiku. Tebe smo otjerali jer znamo bolje od tebe
Baš mi je drago zbog Papeta, još jedan dokaz da naši ljudi više vrijede vani nego ovdje.
nekontam sta je komicno kod prvog gola? super akcija...i gol
Pape nam je ost'o ćaća.
vrati se Safete i sruši ove nacionaliste kao što si srušio veeelki Galata....aaaa
To je legenda naša. Pod palicom Safeta smo najljepše igrali, da nas nisu sudci zaebali protiv Francuske i Nigerije, napravili bi sjajne uspjehe. Žalosno, jadno i bijedno kako se ismijava čovjek koji nas je jedini odveo na jedno veliko takmičenje, ali šta očekivati od pacijenata koji su i Džeku zvali klocem. Svaka čast Pape!
Ko mi kaže samo da mu je Čiro sve ostavio, ebat ću mu mater odmah.. Toliko glup argument u životu nisam čuo. Znači, onda je i Zidaneu sve ostavio Ancelotti? Kako glupo rezonovanje..
susic je za bazdarevica i prosineckog guardiola licno
To Safete još je bodova u igri
Dobar je Pape, samo, kako zakasni na avion.
@AQAQ: Trzne ga pođahkad ... šepa na lijevu ruku.
Nasem velikom Safetu svaka cast, ali nekima i dalje iz nepoznatih razloga ne valjas. Ne vracaj se u reprezentaciju jer nece cijeniti tvoj rad, znanje i iskustvo, iako si napravio nas najveci rezultat u reprezentaciji i samo je sreca kriva sto rezultati nisu jos veci. Ipak ti za Cipar necemo halalit ;P
Otjerali su ga balvan stručnjaci a prihvatili bolji od nas. Safete tebi hvala što si to i dokazao. Da si ostao bili bi na mundijalu.