Komentari (254)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bih želio sada praviti dugu pauzu, jer se ne osjećam umorno", zaključio je Sušić. kad nisi nista ni radio.
Jeste, stajao je konstantno u svome prostoru, doduse prekrizenih ruku, ali he to ipak beka radnja!
to majstore uzmi svoje sto ti pripada ionako malo imas
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
nisi ti morao otići zbog fanatikosa, nego zbog nas KLIX-ovaca, ali najviše zbog svoje indolentnosti.
mala ti je plata safete50 hiljada ti vrijedis vise -nista nemoras da radis aoni ce ti placati sve do juna po 50 hiljada he he nisi ti tako ni glup
Safet ne zna koristiti internet. Njegov domet je analogni videorekorder.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
znali ovaj kreten koliko je 50000 km,a i odlazak na svjetsko je bio doveden u pitanje,samo nas je Bog i puka sreca,spasila,jebes selektora koji se oslanja na srecu.Neozbiljan covjek skroz.Idi gdje ti volja siroka ti polja,al nas zaboravi sad.....
Svi smo mi Fanaticosi!!!!
http://www.federalna.ba/bhs/vijest/113924/mreza-28112014
Hvala mu za do sad a za od sad bolje mu je da šuti i nek ode u Francusku dok jos nije kasno a te pare što spominje nek dadne i halali merhametu i crvenom krstu mozda ce oni pomoc nekom jer ako se ne plasiramo na Euro on ce biti kriv. Igrati protiv velikih i jakih reprezentacija dobro i samouvjereno i tako pokazati kvalitet koji se ne moze tek tako zanemariti ,a s druge strane izgubiti od Kipra i jebenog Izraela a uz to remizirati sa Belgijom i Velsom koji su za klasu bolji od Kipra i Izraela je dokaz da je naš dragi Pape malo trgovo i jos ima obraza traziti pola miliona. ALMU MU HEBEM U CUPI
Smeće jedno,ugledaj se u selektora Srbije koji se odrekao bilo kakve plate i premije.
BEZOBRAZLUK LEVEL PRO !!
Begić i Sušić su organizovali ovu pljačku. Onda su pustili preko podobnih medija patku od 1.5 milion obeštećenja. Zatim sačekali da prođe malo vremena i sada se ovih 350 000KM čini kao ništa u odnosu na 1.5 milion. Pare će podijeliti i svima dobro. Sušiću je savez dao da potraži angažman, a kad ga nije pronašao onda ga je nagradio bezobrazno velikim ugovorom za neše pojmove. A on je to iskoristio da promoviše igrače iz bratove agencije znajući da će zaraditi pare i ako rezultati budu loši. Ne možemo mi sve pohvatati šta SDP krimosi mogu smisliti. SDA krade kao bandit zadnji bez skrivanja tragova, a SDP krade detaljno isplanirano.
cekaj hocete da kazete da je susic imao platu od 50 hiljada auuuuuuu
ma svejeno je koliko je uzimo ili koliko ce jos uzeti ... samo nek je nestao!
Kako uporno ponavlja priču o šansama za plasman zbog klauzule u ugovoru u kojoj se kaže da može dobiti otkaz ukoliko ugrozi šanse za plasman na EP:
tanja savić se razvodi
nije on kriv za platu od 50 milja što ga sad kritikujete
Nisam srao po njemu, al sto je lik pohlepan malo je reci. Pa nisi se rodio sa tolikom mjesecnom platom prezivices taslacio ti sebe.
Ovo mu je valjda taj "dzentlmenski" rastanak, kako je najavljivao :D .. Mozda je sam po sebi pohlepan, a mozda i nece da ispada budala i levat pred pojedinim lopinasima iz Saveza. Susicu bih ipak predlozio da prestane izlijetati s izjavama (sad se uhvatio navijaca), sa svakom novom recenicom eksponencijalno sebi srozava reputaciju.
Rekoh li ja...đon do kraja...