Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Pape trenira već jednog giganta od tima, realno je da je tražen ;)
Pape, prvo Brazil a onda Barcelona!
on bi harao sa barcelonom
pape ne daj da ti laskanjem poremete planove, tvoje sljedece odrediste je brazil
Pape zna kako smiriti i posloziti stvari,sigurj+no je i ovo njemu nagrada i veliko priznanje kada se za njegove usluge raspituje i velika Barsa.Ti nas odvedi na Brazil Pape a bilo bi dobro kada bi i preuzeo jedan vrhunski klub,sda svojim znanjem u nogometu sigurno to zasluzujes.
Šta reći. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151732389309100&set=a.208228064099.126473.78686789099&type=1&theater
Uvijek skromni Pape :)
Zanimljivo je kako Bosnjaci, Srbi i Hrvati misle da su njihovi igraci, treneri, politicari, vjera itd. najbolje na svijetu. Svi se mi vidimo kao nadprosjecni. Ono jedino sto je nadprosjecno kod nas je mrznja medu nama. Kada nam se dosele crnci onda cemo spominjati kako smo slicni jedni drugima, a do tada se smatramo da ne zivimo na istoj planeti sudeci po kulturi.
Ali ti voliš da generalizuješ...
Hodi ga maj
Kakav je susic s Engleskim ili Spanskim?
Sretno Pape, dobro bi bilo da vodis i Barcelonu i reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Svakako je da Pape ima kvalitet da vodi dobar klub, pored nase sjajne reprezentacije. Sada smo 14ti na FIFA-inoj rang listi a uskoro ulazimo u top 10 reprezentacija svijeta. Ostao je jos dvomec sa Slovackom, da im ocitamo lekciju, pa onda valja iskamciti 10.000 KM za aranzman u Brazilu.
joj preuzme li barcu odmah i dzeku i pjanica pravac barcelone heheh
Vijest je objavio Jutarnji list a prenosi ga klix. Ne razumijem zasto pljuvati po klixu. Valjda je to nekima navika, da mrze sve sto je uspjesno u BiH. I uopste sta fali Papetu da ide na klupu nekog velikog kluba u Evropi, naravno, nakon Brazila.
Nekad,među tri najbolja svjetska igrača,danas PRVI trener u svijetu!
Legenda
Ma ja Safet Susic nije dovoljno dobar za Barcelone, ali npr. jedan Di Mateo je odlican za Celzi sa kojim osvoji ligu prvaka, Mancini sa Man city osvoji premier ligu, Diego Simeone sa Atl. Madrid ligu europe, Hypia postane trener Leverkuzena itd itd, a da jedan Safet Susic ne moze trenirati Barcelonu? To samo moze reci glupi bosnjo zato sto ne zna koliko je on cijenjen u svijetu fudbala i kakve osobe zna iz svojih vremena. Najbolji strani igrac svih vremena koji je igrao u Francuskoj itekako moze trenirati Barcelonu jer se mnogi ovi danasnji treneri nalaze ispod njega kad je u pitanju fudbalsko znanje.
Sigurno su ga grci preporucili barceloni :)
ZASLUZIO JE DA SE ZA NJEGA INTERESUJU TAKVI KLUBOVI ALI SUMNJAM DA CE DO TOGA DOCI PRIJE BRAZILA.
nije lud sad da ode u Barcelonu kad zna da sledecu godinu ima dobre sanse da bude svetski prvak :D
kad ti vidim tu facu slejačku dođe mi da ti dam koju marku bjedo, ti da treniraš nekoga koje si trofeje kao trener osvojio, pa imaš li ijedan bar luksemburške lige ??
s kojeg li si ti brda sišo'...
Jel on kriv sto novinari objavljuju takve stvari i ne treba njemu pare davat ipak je on dionicar PSG-a a ti sta si ti *** kao i vecina nas !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Da li jeste ili nije istina u svakom slucaju ja sam ponosan na naseg Saju!