Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
po ovom video, ODLIČAN IGRAČ!!
jedva si i 7 golova zabio u austrijskoj koja je slabija od nase lige aaa da ne pricam sta bi bilo s tobom u bundessligi ali najpametnije ti je ipak odi u bayern oni i dovode samo propalitete, ali ti bi bio za njih superstar...
Čuo sam da im ga Partizan pokušava preoteti.
Po videu odličan fudbaler.Zanima se za njega i Crvena Zvezda.
a sta je s onim iz Bayernove druge ekipe? ja mislim da bi i on trebao igrati za reprezentaciju
Igrač Sarajevo-x-a i mnogih internet medija. Nestvarno ste ofirni. Milionita vijest o ovom totalnom ispodprosijeka. A ima Bosanaca koji jedu živu djecu u jačim ligama, ne igraju za reprezentaciju i nikad se o njima ne piše.
ko da ga je dzemo berberovic napravio xD isti xD
slazem se da nije neki igrac. Al ako radio na sebi i malo da zapusti trebe i kockanje bio bi super. U vezi za ovog salkica totalno je u pravu. Svabska posla!!!!
Pa Ciro ga je jednom pozvao, ne znam protiv koga. Nakon prvog treninga ludio pred novinarima da, komu je ovog podvalio? hehehhe
Ja bi pola golova fulio!! :-)
Prijatelji,rodbino jel dosta vise,pa ofirini ste pravoo!!! Sadovic MIirnel igrac ispod prosjeka
ma nije neki igrac, i povrede su ga hebavale vise puta. bolje mu je da ostane tu gdje jest jer prima dobru platu i dobro zivi. a to sto je pod cirom zaigrao, to su vladale dobre dobre stele i potplate da bi zaigrao a ipak nije dobio priliku. i na grbavici na treningu dan prije utakmice vidjelo se i culo da ciri nije drago i da mu je psovao par puta.
@ a taj transfer u FK Sarajevo je koštao 120 000 KM.....
ja sam ga gledo uživo više utakmica. taraba obična. kakva reprezentacija, sam sebe lik prodaje. 2 njemačka liga mu je vrhunac....
De ne rise nihade,imas kompliaciju pa pogledaj.Ja ga do sad nisam nikad vidio na sarajevo -x.comu tako da ti ta nije na mjestu.
nije mi jasno samo kako imate obraza ovog lika gurati u reprezentaciju, par pasova i odmah ga daj u repku. Prvi put za njega cuo kada se vrtio po onim slicicama reprezentativaca u vrijeme Cirinog vodstva, a nikad ga vidio nisam na terenu. I non-stop njega gurate u svojim vijestim, molim vas, ako je on nas sarajlija, pa nije ronaldo...dosta vise..