Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar nije bolje izgraditi izrace za prvi tim i prodati ih za par mil. ? koja je svrha akademije? mamic iz akademije igrace proda za 15-20mil, a mi damo igrace za 100.000..
Mamić kupuje najbolje igrače iz regiona i prodaje ih kroz igre u prvom timu. Rijetkost je da neki igrač iz Dinamove škole ostvari neki veliki transfer, većinom su to igrači drugih klubova koji su mladi dovedeni u Dinamo i za koje je plaćena debela odšteta.
Moraju ostati duze ovdje , igrati za prve timove , uspjeti ovdje pa ici , isto tako nasi treneri moraju vise koristiti djecu iz svojih akademija. Cekam godinama da se pojavi neki mladi tim koji je sastavljen od dvije tri generacije sa par izuzetaka starijih na nekim pozicijama. Ovo vrcenje istih igraca u krug ne vodi nicemu. Jedan igrac igra za 4 5 klubova u ligi, pa bolje daj djetetu da igra. Eno Olimpic , tesko da se izvuku , mjesto da pripreme mladi tim kakav pa da se vrate odma
NAJBOLJI KOMENTAR TAKO JE SAMIRE
ma samo nek kapa KAKVO SARAJ'vo STRAŠNO SARAJ'vo !!!
https://www.youtube.com/watch?v=fJLDpHFun9g
la masija je nula za sarajevsku skolu fudbala
Da je sa srecom momcino. Pred tobom je svjetla buducnost.