Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjajan trener, proveo čak 3 godine u Zrinjskom. Ne znam je li itko toliko dugo izdržao ko on, osvojio je i kup i ligu i sve tri godine igrao u europi. Nismo htjeli da ode, ali eto sad će vjerojatno šušak bit trener.
Kao navijač Željezničara nezanima me koga će Sarajevo dovoditi,ali Zrinjski pokušava dovesti iskusnog Šuška koji je vodio dosta klubova u hrvatskoj ligi,pa jeli bolje dovesti iskusnijeg kao Šuška.
Dobrodošao na Koševo!
Mogu samo reći da je odličan trener i koju god momčad preuzme vidjet će se u igri ekipe i rezultatima.Što se tiče Zrinjskoga nabliže je da preuzme momčad Ivo Šušak bivši trener Zagreba inače rodom je iz susjednog Širokog Briga
Gospodin i strucnjak
dragane legendo dolazi na kosevo. ti si za onog prepotentnog amara osima mourinho
www.just2cool.com.ba
insallah poslije prijedora na klupi giganta sa koseva... mirza, jesi pitar, ali pojma ti nemas o trenerskom poslu
I dok je trenirao Zrinjski, smatrao sam ga velikim gospodinom i trenerskim strucnjakom. Horde bi te rado vidjele na klupi FK Sarajeva!
Porodica moze sacekati, Horde su bitnije! Dragane Jovicu, veliki treneru, covjece i gospodine, ocekujemo te sto prije.
Pravi gospodin i džentlmen. Nadam se da će brzo preuzeti bordo tim.
Veliki gospodin.
Dobrodošao na Koševo. Možda za dva ili tri kola, nećeš odmah.
Vidimo se na Koševu ... dobrodošao ... Samo ostavi Mirzu u štabu, jer je pred njim budućnost sigurno!
Ma Joviću ti znaš da dolaziš u Sarajevo i znaš ko iz uprave je sve zavrsio...