Zlatan Ibrahimović
0
"Sada moramo pobijediti u Rusiji"
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@fedja vidi se da si fin momak i respektujem to, ali moras imati u idu da se nikako ne mozemo u dinamici igraca na terenu porediti sa portugalcima. Lijepo sa tvoje strane sugestija ali vecina nasih su spori osim Ibricica, vladaivca, misketa, dzeke, pjanica, spahica. ma i sa njima se ne mozemo porediti sa portugalcima (nazalost). Moje misljenje je da u portugalu trebamo iih pustiti na sredini terena i cekati prilike iz prekida. Nikako sa njima igrati otvoreno. Ali eto ja priznajem veze nemam sa prognozama, da imam bio bih milioner. pozz za fedju!!!
Rubin Kazan ukupno pretrcanih 116 kilometara , Barcelona 109km , na isti nacin je amerika pobjedila Španiju na kupu konfederacija , a sada i Rusi , tako i mi treba da igramo protiv Portugala , sa puno trke i presina po terenu, trudom i zalaganjem se moze nadomjestiti nedostatak talenta.
PORAZ \"VELIKE\" BARCELONE JE DOKAZ DA SU I ONI OBIČNI LJUDI OD KRVI I MESA, SA SVIM SVOJIM MANAMA. NJIH 11, I RUBIN 11.... RAVNOPRAVNO, RUBIN ZASLUŽENO DO POBJEDE!!! TAKO ĆE UZ BOŽIJU POMOĆ I REPREZENTACIJA BOSNE I HERCEGOVINE POBIJEDITI PORTUGAL I PLASIRATI SE BA SVJETSKO PRVENSTVO NA JUG AFRIKE.