Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Go je dobar ali 100% golmanova greska. Pola Americkog tima nisu nisu nikad igrali niti zivili iz USA.
U SAD-u je nogomet sve popularniji, trenutno je na trecem mjestu odmah iza americkog i NBA sto nije bio slucaj do samo prije 10~15 godina. Oko 2 miliona djece trenira nogomet. Iako je MLS i dalje sprdancija, Amerikanci ce, u dogledno vrijeme, imati respektabilnu reprezentaciju, jer ih sve vise i vise igra po Evropi.
sto poflautase na 0:36 hahahahahahhaha
Fudbal u Americi nije popularan jer nije bas toliki biznis, npr kod njih hokejaska utakmica od 60 min traje 3 sata, malo malo pa neka pauza, pa reklame, pa navijaci ustanu odu da kupe cips, kokice, sok itd. isto tako i sa NBA i onaj njihovi ragbi glupi, sve se svodi na biznis, a u fudbalu za 45 min ne mogu da pauziraju...
isto je i sa holivudskim filmovima, sad su poceli snimati da traju po 3 sata, onaj openhajmer, barbi, napoleon itd. kod njih kad gledas film u kinu nakon sat vremena ide pauza od 10-15 minuta da bi ustao i kupio koka kolu koja kosta 10 dolara sa kokicama ili neku cokladicu...
Jaki su Ameri u fudbalu, poderali bi bar 70% evropskih reprezentacija. Cudno ali istinito.
Pa moraju biti dobri s obzirom koliko ih ima i koliko imaju različitih etnija, a mnogi od njih su ludi za fudbalom. Isto tako Amerikanci nikad više nisu ulagali u fudbal, jer je on sve popularniji tamo. Nema tu ništa čudno.