Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
coc! c.i.g.a.n ostaje c.i.g.a.n
http://www.youtube.com/w atch?v=KvfNIjyhae0
mozda ima i toga, ali budimo realni da u ovom periodu barcelone igraju i igrali su ronaldijo i messi. carobnjaci, da ne nabrajam druge. sjeti se ti gola koji je ronaldinjo dao celziju i cehu, spicom... ovo je najbolja ekipa u historiji fudbala jer treba tu praviti paralelu i sa spanskom reprezentacijom. ti hoces da kazes da je to sve slucajno, nemas ti pojma... p.s. ono nije biolo za crveni kod pepea, ali nek bude sramota reala sta su dozvolili u vlastitoj kuci da im naprave. drugo, murinjo nije toliki genijalac, jer se drzao iste taktike, identicne kao sa interom, sablonac cisti.
Daj ne lazi kurv.. in sine. Ako si vec varao svoju zenu ne moras i navijace. Dobio si sta si trazio, najplaceniji si igrac,a sad mozes da ostanes u klubu i da se oslanjas na svoju staru slavu, jer je onaj Rooney od prije dvije godine imao duplo vise truda u sebi. Zato sad ima Chicharito koji zivi za fudbal i koji ce davati ne 100% vec 1000% jer ima emocije prema klubu i nogometu.
Niko kao LEEDS United..:D
pa naravno da nemaju sanse kad je UEFA na strani barcelone pogledaj malo kako barca dodje do polufinala ili finala svake godine ili je penal ili crveni u pitanju ili sudijska nadokada ( ovo zadnje chelsea barca iniestin gol)
sve je to uredu, ali vi morate svatiti da u finalu lp nemate sanse protiv doslovno NESAVLADIVE barcelone... poredaak najboljih ekipa: 1 BARCELONA 4 MAN UTD 5 REAL MADRID...
ROONEY ROONEY ROONEY :)