Wayne Rooney
0

"Sad mi je žao što sam tražio odlazak"

Totalsport
Wayne Rooney (Foto: Reuters)
Wayne Rooney (Foto: Reuters)
"Roogrets... I've had a few" naslov je teksta u The Sunu koji donosi pokajanje najboljeg nogometaša Manchester Uniteda Waynea Rooneyja zbog prošloljetnog zahtjeva za odlaskom iz kluba.

"Pogriješio sam. Kad sada pogledam unazad, ne mogu ni shvatiti koliko sam bio u krivu. Spreman sam to priznati koliko god puta trebao. Izvinio sam se navijačima zbog toga i sve im se vrijeme pokušavam ponovno dokazati. Čini mi se da sada i uspijevam", rekao je 25-godišnji napadač engleske reprezentacije, koji je ljetos potpisao novi ugovor tek nakon što mu je menadžer Alex Ferguson značajno povisio platu.

Insistirao je dotad na odlasku jer je procijenio da United nema kvalitet za premierligaški i evropski naslov. Sada je ista ta ekipa jednom rukom na trofeju namijenjenom engleskom prvaku, a drugom u finalu Lige prvaka.

"Oduševljen sam vlastitom formom u ovom trenutku i vrlo zahvalan navijačima koji me podržavaju. Nadam se da sam im sada vratio za prošloljetno razočarenje. Osjećam se oslobođeno zato jer sam na kraju ostao. Očito ćemo imati fantastičnu završnicu sezone."

"Sada sam daleko sretniji svojim životom i svojim nogometom nego što sam bio ljetos", konstatirao je Rooney.