Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neko mora napraviti pricu o Neni Markovicu, ovaj Baho mu makar toliko duguje.
Što se tiče profesije kojom se bavi ok je, ali je kao osoba odron, lik je izlevatio i dužan para gdje god je stigao, sad se uvalio i u politiku..
Svaka cast. Inace sve jako slabo dokumentiramo na ovim prostorima. Da ima neko da pravi ovakve filmove je super stvar, prije nego se ovakvi velikani sporta odu u zaborav.
Nasi sportski komentatori su dno dna. Nemogu da vjerujem da niko od tih koji im posao daju, se ne zapitaju, pa da li je doticni za tog posla. Ovaj lik Bahro nema spikerskog glasa, sto je najvaznija stvar u tom poslu, a da ne govorimo o spikerskim vjestinama. Pa treba pogledat kako to rade Njemci, Englezi itd i ucit od njih. A ne urlat na sudije lopove, kao oni su krivi sto gubimo.
Koliko ovaj covjek ulaze truda da napravi dobre stvari. RESPECT!
Taj glas i način komentarisanja je neprevaziđen, rat je trajao a ja sam gledao tekme na tada muslimanskoj tv zbog njega.. (normalno kada ima struje)
Ne gotivim ga nikako