Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Balja je POJAM za vas pojedince,koji ga pljujete!!!
Balju znam odavno.... veliki je to igrac bio kao dijete i veliki talenat transfer u real je bio najveca prevara 20 vijeka...to svi znaju inace ko covjek nije los....zelim mu sve najbolje uradu
jeste seratori, ali fakat. covjek je igrao u realu, halo u real madridu! real madrid ljudi, iamte li predstavu sta je to?!
Baljić je bio odličan igrač kao i pjevač-isto ko PAPE.VI KRITIČMARI LIKA I DJELA-ČOVJEK JE UZO LIGU PRVAKA I BRUKU PARA,PROVODO NAJBOLJE KOKE I OVJDE A BOGME I PO INOSTRANSTVU I BOLI GA..A VI...HAJ SAD TRKOM NABIJTE KALOŠE NA NOGE I MARŠ DO KLADIONICE NE BISTE LI DOBILI 20 maraka BIJEDO JEDNA....FUJ TO.
a ko bi platio taj silni strucni stab snova? jarane nemre sve to za 5 milja mjesecno
ma vi ste svi budale!
Da. Eto kakve smo mi budale. A sa ovom navedenom ekipom bi bili jedna od najjacih repki u Europi. bez imalo pretjerivanja.
Balja je legend : )
@@JBT Jao koji bi to strucni stab bio: Bajevic: trener Barbarez: pomocnik i scout Maric: trener golmana Vaha: strucni saradnik i nasljednik Bajevica za 2-3 godine Harali bi Evropom sa njima i trenutnom ekipom.
zaboravio si Bajevica! VELEZ DO GROBA!
Jeste, bolji je za kafane i nivo kluba Pofalicki. Ako ne bi imao konkurencije. Imam neki osjecaj da cemo opet propustiti EP zbog strucnog staba i futbalskog saveza. Svaka cast Susicu na njegovoj futbalskoj karijeri ( Baljic je bio obican sminker i taj transfer u real je bilo samo pranje para) jer je bio jedan od najboljih igraca Ako ne i najbolji) u istoriji bosanskog futbala, ali sumnjam da ce moci iskoristiti potencijal koji nasa repka realno ima (a Baljic ce mu samo otezati posao). Trenutno su dva covjeka koji su mogli dovesti repku do EP bez nekih vecih problema. To su Barbarez i Halilhodzic.
RESPECT Elvire Baljicu, ljiljanu bosanski
Baljic je jedan od najboljih bh. igraca. Jedinio je igrao u najtrofejnijem timu u Evropi. U to vrijeme to je bio najveci trensfer kluba. Povrede su ga sprijecile da napreduje. Elvire svaka cast.
Kad pricas o tom covjeku moras paziti sta govoris i birati rijeci...taj covjek je ostvario najskuplji transfer u istoriji turskog fudbala ca 30 000 000 dolara...i sad je najskuplji igrac iz bivse juge...to sto se nije naigro u Realu ,nije radi njegovog loseg ucinka nego zbog povreda...o njemu se na svim stranim fudbalskim forumima i dan danas najbolje prica...zato RESPEKT...
U Realu si ostavio dubok trag stari..... Bas mi drago zbog svih ovih igraca koji trce da igraju u Realu pa propadnu tamo.Koliko je samo fudbalera unistio ovaj klub .Jedan od najsugavijih klubova na svijetu.Lijepo je to sto mozes djeci i unucima pricati da si igrao u Realu ali kada ti djeca budu trazila CD-kasetu da pogledaju a ono imas samo 2-3 utakmice po 15-20 min.Zalosno!!