Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drzavna mafija je zapretila holiganskoj klosarskoj mafiji. i sad imaju da sute.
Jako lose prvenstvo, na proslom EP svaki dan bila neka tuca, sad nista
stvar je potpuno jasna.....za huligane u rusiji su zaduzeni kozaci....ako bas hoce da se upoznaju sa kozacima neka prave sranja....kozaci su 500 godina zaduzeni da u rusiji cuvaju mir...oni su genetski predodredjeni za taj posao...i danas jasu konje i uce kako najefikasnije mlatiti agresivnu rulju.....pri tome su nemilosrdni....policija u rusiji se skloni ili okrene glavu na drugu stranu kad kozaci tuku....a oni nikad ne tuku onog ko nije zasluzio....
U sporazumi piše „Suglasan sam da postanem stanovnik sibira ako napravim pizdariju“ Živio Putin.
ovo je predsjednik, tako se to riješava sa bagrom, demokratski
Gulag majka. Trump o ovakvoj apsolutnoj moći sanja...
Huligani inace nece da prekrse ugovor, jer su veliki legalisti ... to je otprilike idiotska poruka ovog clanka :)
A kome ono jučer maznuše satove, nakit, pare, ogrlice narukvice u vrijednosti od 1,5 miliona? To valjda nije dio sporazuma, šta li?
Maluma, kolumbijski pjevač, olakšaše ga skupa sa djevojkom! 1.300000 km ni manje ni više!
Treba jedan Putin ovdje na balknu u svakom slučaju
Bio je jedan i to jaci od Putka, ali nije nam se izgleda svidjao njegov sistem. Sad nas zato svako jase kako im qurcu ceif
Treba jedan Putin ovdje na balknu u svakom slučaju
Sve se moze kad se hoce. I kod nas bi se vrlo lako mogao rijesiti problem sa huliganima (zbog kojih ljudi ne smiju djecu da povedu na stadione) medjutim izgleda da nekome nije u interesu da dira svoje zagarantovano glasacko tijelo
Joj smorila ova priča ahahhahaha, pa nećeš u špicu sa djetetom ić, ideš na tribinu sa simpatizerima i problem riješen
Ma mislim Rusija je domaćin. Jedino ako mrzis svoju zemlju onda to radiš ili neznam traziš osvete političke ili neke druge.... Ja jednostavno nemogu shvatiti da Ruski navijači kvarili prvenstvo u kojem svi trebaju da uživaju. Ali svaka čast Putinu, nikada ga nisam volio ali fino on drži sve pod kontrolom u toj ogromnoj zemlji. Kontrol freak.
Kakv crni sporazum. Mirni su ko bubice, jer znaju kako bi zavrsili
Batina je i mečku naučila da pleše...
Lijepi strah
Sve dok Englezi ne krenu u akciju, najjaci huligani iz Engleske koji imaju zabrane ulaska na stadione i izlaska iz drzave, sada dolaze na svjetsko da se osvete za tucu na europskom. Ima da bude zanimljivo, mozda i posljednji tango Engleza.
Za sve ima nacina sto se tice samog odlaska, a dogadjaj u Francuskoj je bio napad ruskih huligana koji su spremni za tucu na engleze koji su se u alkoholiziranom stanju nalazili u kafani, u ovom slucaju ce biti drugacije. Upucen sam i dobio sam od engleza neke informacije, sad ne znam hoce li uspjet.
Nisam ne sikiraj se ti za mene, znam ja dosta toga i ne pricam bezveze
Kad putin nared , svi mirno stoje.. sta ti je diktatura..