Završen prvi dan Eura
11
Rusija deklasirala Češku rezultatom 4:1
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dje ces na Rusiju
ubishe nimet u njima
tika taka ... pogodi na cemu te NOOSAAAM :D :D :D
ne placem, samo mi znoj tece niz oci ... tika taka ja sam najljepsi !!!!! tika taka FERRARIJA VOOZAAAM....
He he he he.... Kristina, rodila majka he he he....Argentina je u Juznoj Americi i uopste ne ucestvujemo na Euru :D :D tika taka predriblo te Lio :D
Utakmice nisu bile lose. A ko je uopste igrao ? Mnogo sam zgodan, djevojke me vole. Mislim da je Portugal medju favoritima a glavni favorit sam ja. Argentina ima dobre sanse al ne bih rekao da ce osvojiti euro. Bit ce jedino tezak duel sa Messijom za najboljeg golgetera. Al ja cu to osvojiti jer sam najljepsi.
JNA, PI-S-AM TE JA U USTA ....onako reda radi, nerviraju me takvi kreteni kao sto si ti, sta god da se desi neko je bio samo nismo mi ..sandzaklije se turce, hrvati se kurce, srbi dismr, kinezi ovo, afrikanci ono...za sve ima neko samo si ti malo bosansko nevince, ni kriv ni duzan, rAAAja ...i to ona urbaana ... dobra dusa, ne bi mi nikom nista a najvise je seljacine i takvih kretena poput tebe, koji samo kukaju i za hiljadu i jednu stvar, hiljadu i jednog krivca nadju, al samo su oni na mjestu, na nivou... iz bih sam, bosanac sam i kao bosanac ti kazem otvoreno DA LAZES da se samo sandzaklije turce ili neki x likovi koju su slucajno tu naletili.. Od nas bosanaca najvise toga krece (medju nasim redoivma) ..ukoliko si iz rajvosa znaj da si obicni provincijalac, putuj malo po svijetu pa ces se spustit. \"ocigledno ne razumijes, ocigledno ne razumijete, ocigledno sam ovdje najpametniji, znas ba poenta, poentu ne kuzis, ociglednu samo ja kuzim...pis.am te jos jednom onako..
sreca pa se nismi plasirali na euro..kako se brzo igra i kako je tempo visok,ne bih nasi izdrzali do 20 minute
Za ovog lesinar i srboslav joj sto volim kad glumite da vam je stalo do Rusije. Pa ako je tako, sto vam majcica Rusija nije pomogla 1999te kad vas je NATO taslacio. Cak su i Kinesku ambasadu u Beogradu tomahwakom razvalili, i nista opet. Hajte Srbi poklopite se. Mnogo jace sile poput Iraka, Libije nisu izdrzale NATO a da izdrzi vasa nekakva vojska, sto jedino zna djeci od 14 godina sa zavezanim rukama na ledjama pucati u ledja. Smrt fasizmu.
u dolini ćupova DUPLA KRUNA - na koševskom lavoru VELIKA ĆUNA ! ! !
@ srboslav da jeste nazalost ali ovim komentom iznad nisam htio uputiti na to ali ocigledno ne razumijes na sta ja ciljam vec sve licno shvatas i ne vidis poentu... isto to dakle vazi i za te idi.ote (primarno sandzacke koji stanuju tu) sto su tada radili... ne razumijem vas sviju nikako... ali i ne moram vas trpiti sva sreca ne zivim vise u tom cirkusu tako da... sretno tebi i \'tvojim\' i njima i \'njihovim\' ili sta vec... pozdrav ;)
@JNA šta je, nije li prošlog eura bilo TURČENJE u sarajevu? i mi danas imamo pravo na GRČENJE :P
hajde sad jedva cekam da citam komentare tipa: nasa braca ovo ono... od onih ogranicenih bot-ova koji misle da to ima neke veze kao sto su onda i npr. poljaci i spanci braca... znaci nigdje veze.... ali dobro bosanski kret.enziam nema mu kraja jel...
VOLIM ŽELJA!!!
Ja Ceha i ekipe, majko mila. Ako nismo bolji od njih evo glava. Cccccc, pa gdje nas Portugal zapa\' u barazu... bas smo peh.
pa i svabo je onomad poklekn\'o pred rusima a kamoli nekakvi cesi
velika pobjeda pravoslavne braće. republika srpska je uz braću ruse i grke!