Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dida, Cafu, Nesta, Maldini, Kaladze, Gattuso, Pirlo, Serginho, Ambrosini, Shevchenko, Inzaghi ... legendarni huk sa Curva Nord-a... bio je to pravi fudbal u odnosu na ovo preseravanje Arapa danas...
Julio Cesar - Maicon - Lucio - Samuel - Chivu - Stanković - Sneijder - Cambiasso - Zanetti - Milito - Etoo
Jeste kralju tad sam i zavolio A.C. Milan kao klub. Legendarna postava.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nemojte ga rušiti dajte ga nama mi smo i onako naučili na donacije
Ruud Gullit, Marco van Basten, Baresi, Ronaldo..to je San sito bijo
Vasco Rossi ga je 6 dana uzastopno napunio. Grande Vasco!
cuj do 2022 novi stadion, kod nas bi ga podijelili na 100 LOT ova pa bi raspisivali tendere, tu su zalbe, talovi stranke vitalni nacionalni interesi ovo ono i gradio bi se do 2122 godine.
Kakva šteta nostalgija san sir Berlusconi
Ih kod nas bi se jos 100 godina koristio...
Kad su skupili za Kvazimodovu ustanovu milijardu bit će i za ovo.
Igra se Svjetsko prvenstvo u fudbalu za žene. Kud i kamo zanimljivije od ovih vijesti, Copa Amerike, prelazaka izvikanih preplaćenih fudbalera i raznoraznih ostalih gluposti koje pišete.
Nemojte ga rušiti, daj ga prebacite u Rajvosa.
daj nemoj rusit San Siro, to je spomenik
Tu (i okolo) je i Mussolini drzao veliki koncert 1934, kad je Italiji, domacinu 2.fudbalskog prvenstva, dodijeljen svjetski pehar. Jedino ga je, 2 god. kasnije, Adolf nadmasio (u toj kategoriji) 1936 na Olimpijadi u Berlinu, kad je prvi put diskvalifikovao Jevreje, porucivsi da nema 'igara' za Jevreje... Tako je sport poceo sluziti politici - i nije se do danas oporavio.
Jesul i oni ko zeljo skupljali pare ili imaju ljudi kesh?
Dvije (fudbalske) škole pod jednim krovom.
Ima se eblo se
Dobar odziv navijaca za kupovinu stolica bio.