Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje su braća Berezutski?
cuvaju unucad
bas su losi, nesjecam se kad su zadnji put bili tako losi
Ne vidim Putina nigdje na slici...
Želim im brz oproštaj od Mundijala!
DaBogda Istocni i hladni Srbi izgubili sve 3 utakmice i cao.
70% reprezentacije igra 100 godina ... žirkov akinfejev ignasevic itd....
Sranje repka, 99% igrača su na nivou BH Telekom premijer lige..Kad čovjek skonta ko sve igra na ovom prvenstvu bude mi žao što Bosna ne igra a i ne gleda mi se ovo prvenstvo..
ne prolaze grupu.
ogromna vecina iz ruske lige,koja je po kvalitetu sigurno u rangu sa francuskom a malo slabija od kalca.jedan mancini trenira zenit.videli ste kakve stadione imaju rusi.na stadionu u krasnodaru koji lici na spejs satl se ne igra sp,zbog malog kapaciteta,koji je samo 34000.cast je za srbiju sto igra sp u rusiji.istrazivali su i dokazano je da ucesce zemlje na sp utice na rast bdp i turizma.2010g pobedismo nemacku.mladi uzese mundijalito.nicemu se ne nadamo,mozda i nesto uradimo.
HAHHAHAHAH "Ruska liga po kvalitetu u rangu sa Francuskom" i još kažeš "sigurno" idi popij lijekove miloše, ruska liga je u rangu sa Francuskom drugom ligom..
Bolje da him je Dodo poslo igraca iz Borca!
Urugvaj i Egipat prolaze, Rusi nikada nisu bili slabiji