Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo se uvija dok hoda. Treba ovdje vise mase, nece ovako izdrzati.
Gledao sam dokumentarac o ovome, nemogu da se sjetim, ali oni njega trpaju hranom, covjek jede od kako ustane dok ne legne, samo ne jede dok igra kosarku i trenira, i opet ne moze da se ugoji. Zao Mi ga, posto ovako mrsav on ne moze ni u evropi profesionalno da igra a kamoli g League ili Nba. Nadam se da ce imati dobar zivot iako je toliki i da ne umre mlad. Drago Mi je da profesionalci rade sa njim, bolje i to nego da je u nekom selu u rumuniji.
"najviši" i "ima viši",a novinar je "od rudog", sarajevo grade šta ti papci rade...
Kako on spava uospte
U krevetu
masa je dzamija
Valja podići koš na 5 metara sada.
"Slenderman" ovome kad bi šamar opalio mislim da bi mu slomio kičmu..
babo mu vanzemaljac
Bobe, stani kraj koša. ništa ne diraj i čekaj na loptu.
Zato je kosarka glup sport. Zato sto je jedan od rijetkih sportova gdje vjestina nema veliku vaznost ako si rodjen visok. Ovaj tip je klocina, ali ce iskljucivo zahvaljujuci visini bit multimilioner koji ce igrat kosarku na najvisem nivou. U fudbalu npr. takvo nesto je nemoguce. Koje god visine da se rodis, to ti ne garantuje nikakvu prednost dok je kod kosarke to najbitnije. Bas me zanima ko bi mogo pobijedit petorku sastavljenu sve od 230cm igraca? Ni 5 Jordana ne bi mogli nista.
@cetniktrebinje6 Pa bolan nebio ovaj ima tek 17 godina, sacekaj malo sa tim duelima protiv O'Neala. Ako visina nije bitan faktor, objasni Manute Bola i Yao Minga strucnjak.
@cetniktrebinje6 Ne pricam o tom kolko je ko zdrav, vec tvrdim da je visina ogroman faktor za kosarkasa, zato i navodim kljusine koje su MILIONERI SAMO ZATO STO SU NENORMALNO VISOKI. To je bukvalno JEDINI RAZLOG. Smijem se u zivot kladit da ja bolje igram kosarku i od Bola i Minga i od ovog jadnika sto je 231 ali meni niko ne nudi ugovor. Pogodi sto? Nadji tako nesto u fudbalu gdje se na osnovu kako si rodjen moze igrat u Ligi prvaka! Nadji!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel i ovo posljedica cernobila!?
Ono kad napravis svog igraca u nba 2k
That's a huge bitch
Na ovu visinu treba mu oko 130kg
Cheater!!!
Ovo je stara vijest,on treba dosta da uci da bi zaigrao u evropi a ne u NBA ligi,jer imaju njegovi klipovi na youtube i vidjet cete da kretnja mu je problem kao i jos par stvari koje ce tesko popraviti